Instruksjoner om overføring for Adobe Stock Creative Cloud for teams – Pro

Lær hvordan du bruker CSV-metoden til å overføre Creative Cloud for teams-brukere til Creative Cloud for teams – Pro-utgaven.

Slik bruker du CSV-metoden til å overføre Creative Cloud for teams-brukere til Creative Cloud for teams – Pro-utgaven

Bruk CSV-metoden til å overføre brukere fra et Creative Cloud for teams-abonnement til Creative Cloud for teams – Pro-utgaven. Følg instruksjonene nedenfor:

1. Gå til Adobe Admin Console-linjen, og velg Brukere

Redigere brukerinformasjon

2. Kryss av i NAVN-ruten for å velge alle Creative Cloud for teams-brukere. Velg Flere handlinger-ikonet  og velg deretter Rediger brukerdetaljer med en CSV-fil fra rullegardinmenyen.

Redigere brukerinformasjon

3. Velg Last ned CSV-mal > Gjeldende brukerliste for å laste ned CSV-filen med alle rettighetene for hver enkelt Creative Cloud for teams-bruker.

laste ned listen med nåværende brukere

4. Åpne CSV-filen i Excel på maskinen din.

åpne CSV-filen i excel

5. Velg delen under Teamprodukter-kolonnen. Den viser brukerrettighetene for hele organisasjonen.

velg Teams-produkt

6. Legg til "- Pro Edition" på slutten av produktnavnet og lagre CSV-filen. Se listen nedenfor for alle navn på Pro Edition-rettigheter.

Legg til Pro Edition på slutten av produktene

Merk:

For alle Creative Cloud-brukere må produktrettighetsnavnet oppdateres slik at det inkluderer "- Pro Edition". For rettigheter som ikke er nevnt i tabellen, for eksempel Adobe Acrobat og Adobe Stock for Teams, inkluderer du ikke "- Pro Edition" på slutten av produktnavnet.

7. For å laste opp den nye CSV-filen går du tilbake til Adobe Admin Console og velger enten å dra og slippe filen eller velge en fil på datamaskinen.

CSV-fil med oppdaterte brukerrettigheter

Dra og slipp eller velg en fil du vil laste opp

8. Velg den nye CSV-filen fra maskinen din.

Velg den nye CSV-filen

9. Velg Last opp nederst til høyre for å fullføre opplastingen av CSV-filen.

Fullfør opplastingen av den nye CSV-filen

10. Gå tilbake til Adobe Admin Console og velg Brukere for å se de nye produktrettighetene for hver bruker.

bekreft brukernes rettigheter

Merk:

Når et produkt blir fjernet fra en bruker, mottar vedkommende et e-postvarsel om at han eller hun har mistet tilgangen til kontoen sin. Når du oppgraderer til Creative Cloud for teams – Pro-utgaven, mister ikke brukerne tilgangen til kontoene sine.

Hva skjer etter at du laster opp CSV-filen?

Du mottar et varsel på e-post når CSV-filen din er lastet opp i Adobe Admin Console.

Melding om vellykket overføring

Når alle brukere er oppdatert riktig med sine nye rettigheter, vil du motta e-postvarselet nedenfor fra Adobe.

E-postmelding om vellykket overføring til CCT – Pro-utgaven

Melding om ufullstendig overføring

Hvis det oppstår feil under oppdatering av brukerrettighetene, får du en e-postmelding fra Adobe. Gå tilbake til CSV-filen og sørg for at alle brukernavnene er riktige. Når feilen er rettet, laster du opp CSV-filen på nytt til Adobe Admin Console.

E-post om feil ved CSV-opplasting