Adobe Stock og K-12-utdanningskontoer | Vanlige spørsmål

Kan du ikke bruke Adobe Stock i en K-12-utdanningskonto? Kan du ikke se søkeresultatene? Få svar på vanlige spørsmål om Adobe Stock og K-12-utdanningskontoer.

Enkelte søkeresultater i bilde- og videoformat på Adobe Stock-websiden kan være upassende for barn. Hvis du har en K-12-lisens for et Adobe-produkt som for eksempel Alle applikasjoner-planen eller en Adobe Creative Cloud Express-plan, kan du ikke vise søkeresultater på Adobe Stock-webområdet.

Tilsvarende kan du ikke velge din personlige profil på Adobe Stock-webområdet hvis e-postadressen din er knyttet til en K-12-lisens og brukes til en personlig konto.

Ja. Du kan fortsatt opprette en personlig Adobe Stock-konto. Gå til https://stock.adobe.com og følg instruksjonene. Sørg for å bruke en e-postadresse som ikke er knyttet til en K-12-lisens på en annen konto. Denne personlige Adobe Stock-kontoen er atskilt fra bedriftskontoen din. Du må ha en annen betalingsmåte for å kunne kjøpe planer.

Ja. Du kan bruke Adobe Stock med andre plantyper som ikke er spesifikke for K-12-utdanningskontoen.

Ja. Administratoren din kan fjerne den forrige e-postadressen din som er knyttet til en K-12- eller Adobe Express-lisens, og tilordne deg en ny. Når den forrige e-postadressen din er knyttet til en Adobe Stock-lisens, kan du begynne å bruke Adobe Stock-abonnementet.

To separate e-postadresser resulterer i to pålogginger: den ene bruker du til Adobe Stock, og den andre til en K-12-utdanningskonto. Du kan ikke bruke K-12-utdanningskontoen til å få tilgang til appintegrasjonen for Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner eller Adobe Express.

Feilmelding for K-12-kontoer – "Adobe Stock er ikke tilgjengelig på kontoen din".
Feilmelding for K-12-konto

Hvis du er VIP-medlem og har kjøpt en Adobe Stock for Teams-lisens sammen med andre K-12-lisenser, gjør du følgende hvis denne feilmeldingen dukker opp:

• Hvis du tilordner K-12-lisenser til brukernes plan, må du holde tilgangen til Adobe Stock atskilt.
  • Kontakt kontoadministratoren din hvis du har kjøpt Adobe Stock for Teams og fremdeles har problemer med å bruke det på din nåværende konto.

Adobe Stock er for øyeblikket ikke tilgjengelig for brukere i fastlands-Kina. Hvis du er interessert i å få tilgang til Adobe Stock-innhold fra fastlands-Kina, må du kjøpe en egen lisens gjennom en autorisert Adobe-partner.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet