Støttede nettlesere

Nettstedet for Adobe Stock støttes på ulike nettlesere, for eksempel Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari.

Tilleggsinformasjon

Nettstedet for Adobe Stock støtter Internet Explorer versjon 11 og nyere. Hvis du bruker en nettleser eller en nettleserversjon som ikke støttes, vil nettstedet for Adobe Stock be deg om å bruke en støttet nettleser.

Dette produktet er lisensiert i henhold til Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Innlegg på Twitter™ og Facebook dekkes ikke av Creative Commons-vilkår.

Juridiske merknader   |   Regler for personvern på nettet