Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan installerer jeg Adobe Media Server?

Følg disse trinnvise instruksjonene for å installere Adobe Media Server på Windows eller Linux. For mer informasjon, også hvordan du bekrefter en installasjon, se denne fullstendige listen med installasjonsartikler.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Adobe Media Server?

Hvor finner jeg den nyeste oppdateringen?

Du finner de nyeste oppdateringene for Adobe Media Server på oppdateringssiden for Adobe Media Server. For hjelp med en oppgradering kan du se Forberedelser for oppgradering av Adobe Media Server.

Konfigurasjon

Hvor finner jeg generell konfigurasjonshjelp?

Finn informasjon om alt fra utsending og konfigurering av serveren til bruk av administrasjonskonsollen i denne konfigurerings- og administrasjonsguiden.

Jeg trenger informasjon om riktig portkonfigurering.

Se denne artikkelen for informasjon om Adobe Media Server-portkrav. Finn mer informasjon i Porter og brannmurer | Flash Media Server.

Hvordan får jeg tilgang til administrasjonskonsollen?

For å koble til administrasjonskonsollen må du ha tilgang til administrasjonsserveren, installert på port 1111 som standard.

Hvordan beskytter jeg strømmeinnholdet mitt?

Finn ut hvordan du konfigurerer beskyttelse for HDS ogHLS.

Hvordan konfigurerer jeg Adobe Media Server til å tillate LDAP-autentisering?

Du kan bygge ekstern autentisering inn i SWF-filene på klientsiden. Finn ut mer i Autentiser brukere og Autentiser klienter.

Vanlige oppgaver

Hvordan publiserer jeg en direkte mediestrøm?

Finn ut hvordan du strømmer medier direkte over RTMP i denne korte instruksjonsvideoen. For informasjon om strømming av direkte medier over HTTP, se Strømming av direkte medier (HTTP) og Konfigurere HTTP Dynamic Streaming og HTTP Live Streaming med AMS.

Jeg trenger hjelp med bruk av Adobe Media Server på Amazon Web Services.

Se hjelp med Adobe Media Server på AWS for å komme i gang med informasjon, nyttige artikler, instruksjonsvideoer og flere ressurser.

Jeg trenger hjelp med bruk av ActionScript på serversiden.

Finn ut mer om ActionScript på serversiden, inkludert informasjon om API-er, objektklasser, globale funksjoner og mer.

Hvordan angir jeg et sikkert administratorpassord?

Du kan angi et sikkert passord på administratorkontoen fra administrasjonsappen for Adobe Media Server. Finn ut mer om å angi administrator- og brukerpassord.

Hvordan vet jeg om serveren min strømmer medier riktig?

Vanlige problemer

Hvor kan jeg få hjelp med problemer med mediestrømming?

Finn ut hvordan du feilsøker problemer med mediestrømming over HTTP, RTMP og RTMFP.

Jeg er låst ute av webkonsollen. Hva gjør jeg?

Prøv å tilbakestille administratorpassordet. Dette kan noen ganger løse påloggingsproblemer.

Mine koblinger går ikke gjennom. Hjelp!

Hvordan løser jeg frysing eller krasj?

Bruk denne feilsøkingsguiden til å løse frysings- eller krasjproblemer.

Hvorfor har jeg hakkete avspilling av sanntidsvideo?

Videoavspilling blir hakkete når lyden er dempet og Samlede meldinger er aktivert. Finn ut hvordan du løser hakket avspilling av video i sanntid.

Relaterte apper og tjenester