Lær hvordan du konfigurerer Adobe Authenticator for totrinnsverifisering.

Om Adobe Authenticator

Du kan forbedre Adobe-kontoens sikkerhet ved å konfigurere totrinnsverifisering, som forklart i artikkelen Bruke totrinnsverifisering for å forbedre kontoens sikkerhet. Med totrinnsverifisering får du ekstra verifisering når du logger på, i tillegg til å oppgi påloggingsdetaljene for Adobe ID-en.

Du kan bruke Adobe Authenticator for denne tilleggsverifiseringen. Adobe Authenticatortillater bruk avpush-varsler under autentiseringen.

Fordeler med å bruke Adobe Authenticator

Mens andre autentiseringsprogrammer, for eksempel Google Autentiserer, genererer en verifiseringskode du må skrive inn, støtter Adobe Authenticator også autentisering med ett trykk.

Med Adobe Authenticator kan du ganske enkelt trykke på iOS- eller Android-enheten eller den tilkoblede smartklokken for å logge på kontoen din. Du trenger ikke å taste inn verifiseringskoden manuelt hver gang du logger på. (Du kan imidlertid velge å angi verifiseringskoden hvis du vil.)

Påloggingsautorisasjon
Påloggingsautorisasjon

Last ned Adobe Authenticator

Du kan laste ned Adobe Authenticator fra følgende plasseringer:

• Android (Google Play Store)
  • iOS (Apple App Store)

Konfigurere og bruke Adobe Authenticator

Når du skal konfigurere Adobe Authenticator, følger du veiledningen i Konfigurere TOTP-basert autentisering.

Bruke Adobe Authenticator til å logge på Adobe-kontoen

Når du har konfigurert Adobe Authenticator, aktiveres prosessen for totrinnsverifisering neste gang du logger på kontoen, og Adobe Authenticator sender et push-varsel til enheten din.

Godkjenn pålogging
Godkjenn pålogging

Straks du har klikket på Godkjenn, logges du automatisk på kontoen uten å måtte angi koden manuelt.

Du kan eventuelt også taste inn verifiseringskoden som er generert av appen, manuelt.