Problem: Kunde inte komma åt läsningstjänsten

När du försöker tillämpa optisk teckenläsning (OCR) på en fil visas ett felmeddelande om att Acrobat inte kunde komma åt läsningstjänsten eftersom det inte gick att lokalisera dokumentläsningstjänsten.

Felmeddelande - kunde inte komma åt läsningstjänsten

Tillfällig lösning

Följ stegen nedan för att lösa problemet.

1. Gå till platsen:

C:\Program Files (x86)\Adobe\<Acrobat Version>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

I till exempel Acrobat DC ska du gå till:

C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\plug_ins\PaperCapture\iDRS15

2. Kopiera alla filer i mappen.

3. Gå till följande plats och klistra in de kopierade filerna:

C:\Program Files (x86)\Adobe\<Acrobat Version>\Acrobat\plug_ins\PaperCapture

4. Gå till platsen som nämns i Steg 1 och kopiera alla filer på nytt.

5. Gå till följande plats och klistra in de kopierade filerna:

C:\Program Files (x86)\Adobe\<Acrobat Version>\Acrobat\plug_ins

Du kan även testa att köra OCR med de avancerade skanningsverktygen och sedan från verktyget Redigera PDF. (Du kan välja verktygen från den högra panelen i Acrobat.)