Acrobat XI öppnas i testläge eller frågar om ett serienummer | Creative Cloud-medlemmar, Acrobat XI prenumeranter

Du är en Creative Cloud- eller Acrobat prenumerant, men när du öppnar Acrobat XI visas:

• testversionskärmen och en uppmaning om att Licensiera programmet eller fortsätta i testläget.

ELLER

• serienummerskärmen och en uppmaning om att ange ett serienummer.

Felet kan uppstå om licensinformationen gällande medlemskapet eller prenumerationen inte längre är tillgänglig i Acrobat.

Testversionsskärmen
Testversionsskärmen

Serienummerskärmen
Serienummerskärmen

Lösning 1: Licensiera programvaran för att bli av med uppmaningen om testläge och serienummer

Alternativ 1:

1. I dialogrutan för testversioner klickar du på Licensiera den här programvaran.

2. Ange det Adobe ID som är kopplat till ditt Creative Cloud-medlemskap eller din Acrobat-prenumeration.

3. Klicka på OK.

Alternativ 2:

1. Klicka påTillbaka på serienummerskärmen.

2. Klicka påÄr det här inte ditt Adobe ID?

Adobe inloggning
  3. Ange det Adobe ID som är kopplat till ditt Creative Cloud-medlemskap eller din Acrobat-prenumeration.

Lösning 2: Logga ut från CC-skrivbordsprogrammet (endast för Creative Cloud-medlemmar)

Medlemskapsinformationen bör återställas när du loggar ut och sedan in igen på Creative Cloud-skrivbordsprogrammet, och Acrobat kan öppnas med full licens. Mer information om inloggnings- och utloggningsprocessen finns i Logga ut, Logga in | Creative Clouds skrivbordsapp.