Skapa PDF-funktionen leder till ett fel

Skapa PDF från Firefox eller Chrome fungerar inte alltid och resulterar i ett fel:

• Firefox: ”Acrobats konvertering till PDF ledde till ett fel”
  • Chrome: Konverteringen hänger sig med statusen ”Ladda ner för konvertering” efter att dialogrutan Spara som visats.

Lösning: Se till att Acrobat är aktiverat

Prova följande steg för att lösa problemet:

1. Se till att Acrobat är aktiverat. För mer information, se Läs om hur du aktiverar eller inaktiverar Adobe-program.

2. Öppna Acrobat, och skapa en PDF från vilken fil som helst (word, Excel, PPT, HTML eller text).

3. Försök igen om du vill konvertera en HTML-sida till PDF från Firefox eller Chrome.

Obs!

Om de ovanstående stegen inte fungerar för dig och du fortfarande har problem vid konvertering till PDF från Firefox eller Chrome kan du rapportera felet till Adobe genom att användafunktionsbegäran-/felrapportformuläret.