Stäng panelen Alla verktyg i Acrobat Reader

Acrobat Reader erbjuder en preferensinställning som gör att du kan kontrollera beteendet i panelen Alla verktyg. Följ dessa steg för att dölja panelen Alla verktyg i Acrobat Reader:

1. Välj hamburgaremenyn   (Windows) eller menyn Acrobat (macOS) Inställningar.

2. Välj Dokument i fönstret Inställningar och sedan Kom ihåg det aktuella läget för panelen Alla verktyg.

Inställningar för att inaktivera panelen Verktyg

3. Välj OK. Öppna ett PDF-dokument i Acrobat Reader och dölj sedan panelen Alla verktyg.

4. Avsluta Acrobat Reader och öppna det igen.

Acrobat Reader bibehåller nu det sista tillståndet i panelen Alla verktyg. Om den komprimerades eller utökades under din föregående session, förblir den i det läget vid nästa lansering.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online