Med december 2018-utgåvan av Acrobat DC och Acrobat Reader DC används inte längre det inbäddade indexet i PDF-filen för sökning.

Påverkade versioner

Produkt Version
Acrobat DC 19.010.20064
Acrobat 2017 17.011.30110
Acrobat 2015 Classic 15.006.30461

För att möjliggöra användningen av inbäddat index för att söka efter PDF-filer måste du skapa en registernyckel (Windows) eller skapa en post i filen FeatureLockdown.plist (macOS) som nämns nedan.

Skapa en registernyckel på Windows

1. Avbryt Acrobat DC/Acrobat Reader DC-programmet om det redan körs.

2. I Starta > Sök, skriv RegEdit och tryck på Enter. Registreringsredigeraren visas.

3. Bläddra till HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\(product name)\(version)\FeatureLockDown.

Vägen för Acrobat DC är till exempel LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\Adobe Acrobat\DC\FeatureLockDown.

4. Skapa följande nyckel:

Nyckel: bToggleUseEmbeddedIndex

Datatyp: REG_DWORD

Standardvärde: 1

Obs!

Det inbäddade indexet används inte när du söker när standardvärdet för nyckeln är  0.

För att aktivera användning av inbäddat index, ställ in nyckelvärdet till 1.

5. Stäng Registreringsredigeraren.

Redigera filen FeatureLockDown.plist på macOS

1. Avbryt Acrobat DC/Acrobat Reader DC-programmet om det redan körs.

2. Navigera till mappen /Library/Application Support/Adobe/(product name)/(version)/Preferences.

Vägen för Acrobat DC är till exempel /Library/Application Support/Adobe/Acrobat/DC/Preferences.

3. Öppna filen FeatureLockDown.plist i vilken redigerare som helst.

4. Skapa följande post i filen FeatureLockDown:

Nyckel: bToggleUseEmbeddedIndex

Låsväg: FeatureLockdown

Skriv: 0 (bool)

Standardvärde: 1

Obs!

Det inbäddade indexet används inte när du söker när standardvärdet för nyckeln är  0.

För att aktivera användning av inbäddat index, ställ in nyckelvärdet till 1.

5. Spara filen FeatureLockDown.plist.