Varför ett meddelande om Flash Player?

Du behöver Flash Player för att visa Flash-innehåll i PDF-filer, PDF-portföljer och andra funktioner. Flash Player ingår inte längre i Adobe Reader och Acrobat, och funktioner som kräver Flash utnyttjar nu datorns lokala kopia av Flash. Tack vare den här nya strategin kan användare och administratörer hantera Flash Player-uppdateringar oberoende av eventuella Acrobat-uppdateringar.

Flash Player-installationer för slutanvändare

1. Gå till hämtningssidan för Adobe Flash Player – för Windows | för Mac.

2. Klicka på Installera nu. Flash Player installationsprogrammet laddas ned till din dator.

3. Öppna eller dubbelklicka på den nedladdade filen när du vill starta installationen.

4. Slutför installationen genom att följa instruktionerna på skärmen.

Flash Player-installationer för IT

IT-avdelningar och administratörer hos företag bör ladda ned ett installationsprogram som passar för distribution i organisationen genom att börja här: Flash Player-distribution.

Systemkrav för Flash Player