Problem: Tidsfördröjning rapporteras när verktyget används i snabb följd med Wacom i Mac OS

Varje alternativt Wacom-pennstreck som ritas i snabb följd (med ett verktyg) fångas inte, därför förefaller det som om valt verktyg endast fungerar ibland.

När du till exempel använder penselverktyget och målarpenselverktyget, rektangel- eller ovalverktyget, målarpenseln och färgpytsverktyget.

Det här problemet uppmärksammas inte när ritning sker långsamt eller musen används.

Lösning

Uppdatera Wacom-drivrutinen till den senaste versionen för att korrigera tidsfördröjningsproblemet med Wacom i Animate CC.

Mer information finns i drivrutiner för Wacom-enheter