Flash Professional heter numera Adobe Animate

Från och med februari 2016-versionen byter Flash Professional namn till Adobe Animate. Denna ändring avspeglar tydligare Animates ledande position som det främsta animeringsverktyget för webben och på många andra områden. För mer information, se Välkommen till Adobe Animate, en ny era för Flash Professional.

Versionen som lanserades i februari 2016 innebar att Flash Professional listades som Adobe Animate i datorprogrammet Creative Cloud.

Animate i datorprogrammet Creative Cloud
Flash Professional heter numera Adobe Animate