Flash Professional heter numera Adobe Animate CC

Från och med februari 2016-versionen byter Flash Professional namn till Adobe Animate CC. Denna ändring avspeglar klart och tydligt Animate CC:s ledande position som det främsta animeringsverktyget för webben och på många andra områden. För mer information, se Välkommen till Adobe Animate CC, en ny era för Flash Professional.

Versionen som lanseras i februari 2016 innebär att Flash Professional CC listas som Adobe Animate CC i datorprogrammet Creative Cloud.

Animate CC i datorprogrammet Creative Cloud
Flash Professional heter numera Adobe Animate CC

Tidigare versioner av Flash Professional finns fortfarande tillgängliga för dig. Du kan installera tidigare versioner av Flash Professional från alternativet Visa tidigare versioner under avsnittet Hitta fler program.

För mer information, se Installera tidigare versioner av program.

Flash i tidigare versioner