Ett felmeddelande visas när Animate CC startas och användarinställningsmappen inte har skrivåtkomst.

För att fungera korrekt skriver Animate CC sina programspecifika filer eller informationen i användarmappar.Ett felmeddelande visas om du inte har skrivbehörigheter till mapparna som Animate CC försöker skriva till.

Skriv felmeddelande

Lösning: Ange attributen för läsa/skriva manuellt i mappen Inställningar

Obs!

Byt ut det som står mellan vinkelparenteserna <> i mappsökvägarna eller namnen som anges i procedurerna mot följande uppgifter:

• Ersätt <användare> med ditt kontonamn.
  • Ersätt <version> med versionen av Animate som du använder.

1. Öppna ett nytt Finder-fönster.

2. Håll ned Alt-tangenten, klicka på Gå till-menyn och välj Bibliotek. (Du måste hålla ner Alt-tangenten för att visa Biblioteket.)

3. Leta reda på och öppna mappen för programsupport.

4. Leta reda på mappen som nämns i felmeddelandet.

5. Klicka på mappen, tryck på Kommando+I för att komma till fönstret Visa info.

6. Verifiera att ditt användarkonto visas i avsnittet Delning och behörigheter längst ner i fönstret Visa info. Kontrollera att behörigheten har angetts till Läsa och skriva.

7. Om ditt användarkonto inte visas, följer du dessa steg:

1. Klicka på låsikonen längst ned i fönstret.
    2. Ange inloggningsuppgifter vid uppmaning.
    3. Klicka på plusknappen för att lägga till användarkontot.
    4. Klicka på ditt användarkonto och välj Markera.
    5. Ändra behörigheten i ditt användarkonto till läsa och skriva genom att klicka på Skrivskyddat och ändra till Läsa och skriva.
    6. Klicka på låsikonen för att spara ändringarna.
  8. Om ditt användarkonto redan finns i listan, men endast som skrivskyddat, följer du anvisningarna i steg 7, förutom stegen c och d.