Känt problem

När du drar raw-bilder från panelen Innehåll till panelen Publicera för att ladda upp dem till Adobe Stock visar dialogrutan Det går inte att överföra alla bilder följande felmeddelande:

Det gick inte att överföra följande foton till Adobe Stock.
Konverteringen av Raw-filer misslyckades eftersom det inte finns tillräckligt med tillgängligt ledigt minne.

Feldialogrutan i Bridge: Konverteringen av Raw-filer misslyckades eftersom det inte finns tillräckligt med tillgängligt ledigt minne.

Produktversioner som berörs

Bridge CC 2017

Operativsystem

Windows 32-bitars version

När du drar en raw-bild från panelen Innehåll till panelen Publicera konverterar Bridge raw-bilden till JPEG för att ladda upp den till Adobe Stock med hjälp av plugin-programmet Camera Raw. Endast de bildformat som stöds av Adobe Camera Raw konverteras till JPEG.

Om du använder Bridge CC 2017 på Windows 32-bitars versionen misslyckas dock till och från konverteringen av raw-filformat som stöds till JPEG. Detta är ett känt problem i Windows 32-bitars versionen.

Detta problem uppstår inte om du använder Bridge CC 2017 på Windows 64-bitars versionen.