Systemkrav för juni 2018- och oktober 2017-versionerna (8.x) av Bridge CC

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Athlon® 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10*
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 32-bitarsinstallationer, 2,1 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 64-bitarsinstallationer. Ytterligare ledigt minne krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen).
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster†

* Oktober 2017-versionen av Bridge CC stöds inte i Windows 10 version 1507.

macOS

• Intel-processor med flera kärnor med 64-bitarsstöd
  • OS X 10.11 (El Capitan), macOS 10.12 (Sierra) eller macOS 10.13 (High Sierra)**
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster

** Oktober 2017-versionen av Bridge CC stöds inte på enheter med skiftlägeskänsliga APFS-filsystem (Apple File System).

Obs!En Internet-anslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare över 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller medlemskapsavgifter kan tillkomma.

Dansk
Deutch
English
Español
Français
Français*
עברית*
Magyar

Italiano
Nederlands
Norsk
Polski
Português (Brasil)
Suomi
Svenska
Türkçe

Українська
čeština
Русский
 عربي**
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

** Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt. Även i nordafrikansk/fransk version (Français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.

Systemkrav för Bridge CC 2017 version 7.0

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Athlon® 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 32-bitarsinstallationer, 2,1 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 64-bitarsinstallationer. Ytterligare ledigt minne krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen).
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster**

macOS

• Intel-processor med flera kärnor med 64-bitarsstöd
  • OS X 10.10 (64-bitars), OS X 10.11 (64-bitars) eller macOS 10.12
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster**

** Obs! En Internet-anslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare över 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller medlemskapsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Dansk
Deutch
English
Español
Français
Français*
עברית*
Magyar

Italiano
Nederlands
Norsk
Polski
Português (Brasil)
Suomi
Svenska
Türkçe

Українська
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt. Även i nordafrikansk/fransk version (Français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.

Systemkrav för Bridge CC 2015 version 6.3

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Athlon® 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 32-bitarsinstallationer, 2,1 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 64-bitarsinstallationer. Ytterligare ledigt minne krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen).
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster**

macOS

• Intel-processor med flera kärnor med 64-bitarsstöd
  • OS X 10.9, 10.10 (64-bitars) eller 10.11 (64-bitars)
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster**

** Obs! En Internet-anslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare över 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller medlemskapsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Dansk
Deutch
English
Español
Français
Français*
עברית*
Magyar

Italiano
Nederlands
Norsk
Polski
Português (Brasil)
Suomi
Svenska
Türkçe

Українська
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt. Även i nordafrikansk/fransk version (Français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.

Systemkrav för Bridge CC version 6.2

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Athlon® 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 32-bitarsinstallationer, 2,1 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 64-bitarsinstallationer. Ytterligare ledigt minne krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen).
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster**

macOS

• Intel-processor med flera kärnor med 64-bitarsstöd
  • OS X 10.9, 10.10 (64-bitars) eller 10.11 (64-bitars)
  • 2 GB RAM (8 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashlagringsenheter.)
  • Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)
  • OpenGL 2.0–funktioner
  • Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster**

** Obs! En Internet-anslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare över 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller medlemskapsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner

Dansk
Deutch
English
Español
Français
Français*
עברית*
Magyar

Italiano
Nederlands
Norsk
Polski
Português (Brasil)
Suomi
Svenska
Türkçe

Українська
čeština
Русский
 عربي*
日本語
简体中文
繁體中文
한국어

* Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt. Även i nordafrikansk/fransk version (Français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.