Om du vill köra och använda Bridge CC måste datorn uppfylla de tekniska specifikationer som är angivna nedan.

Gäller för:

oktober 2018-versionen (9.0)

Systemkrav för tidigare versioner

Den senaste versionen av Creative Cloud-programmen stöder inte vissa äldre versioner av Windows och Mac. Lär dig mer.

Systemkrav för Bridge CC

Windows

Systemkrav
Processor

Intel® Core™2 Duo- eller AMD Athlon® 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare

Operativsystem

Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 eller Windows 10

RAM

2 GB RAM (8 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 32-bitarsinstallationer, 2,1 GB tillgängligt hårddiskutrymme för 64-bitarsinstallationer. Ytterligare ledigt minne krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen).

Bildskärmsupplösning

Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)

Grafikprocessor

OpenGL 2.0–funktioner

Internet

Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster**

* Bridge CC 2019 stöds inte i Windows 10 1511 eller 1607.

macOS

Systemkrav
Processor

Intel-processor med flera kärnor med 64-bitarsstöd

Operativsystem

macOS 10.13 rekommenderas, lägst macOS 10.12

RAM

2 GB RAM (8 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

2 GB ledigt hårddiskutrymme. Ytterligare ledigt utrymme krävs vid installationen. (Det går inte att installera på en volym med ett skiftlägeskänsligt filsystem eller på flyttbara flashlagringsenheter.)

Bildskärmsupplösning

Bildskärmsupplösning på 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg och 512 MB VRAM-minne (1 GB rekommenderas)

Grafikprocessor

OpenGL 2.0–funktioner

Internet

Internet-anslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster**

** Obs! En Internet-anslutning, ett Adobe ID-id och ett godkännande av licensavtalet krävs för att aktivera och använda den här produkten. Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare över 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller medlemskapsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner som är tillgängliga för Bridge CC

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt. Även i nordafrikansk/fransk version (Français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.