Vad kan Creative Cloud for enterprise tillföra?

Med Creative Cloud for enterprise kan organisationer hålla det viktiga tempo för innehåll de behöver för att skapa, hitta, hantera och leverera fantastiskt innehåll till användarna var de än är.

Vad ingår i Adobe Creative Cloud for enterprise?

Kreativa program, med både branschens bästa program som Photoshop och InDesign, och nya mobilappar så att du kan designa och ta vara på inspirationen var du än är och jobba i samma arbetsflöde på vilken enhet du vill – mobila eller stationära datorer.

CreativeSync, så du på ett smart sätt kan synka filer, teckensnitt, foton, designresurser, inställningar, metadata och Adobe Stock-innehåll med mera på datorn, webben eller i mobilappar. Dina resurser är direkt tillgängliga i rätt format var än användarna behöver dem.

Kreativa resurser, med Adobe Stock-bilder och videor, Typekit Web Fonts och anpassade resurser som förbättrar arbetsflödet ytterligare genom att låta designer komma åt kreativa resurser direkt inifrån Creative-programmen.

Publicera mobilappar utan att skriva kod med Adobe Experience Manager Mobile (tidigare Digital Publishing Solution). Integreringen med Marketing Cloud snabbar upp samarbetet mellan det kreativa teamet och marknadsförargruppen.

Säkerhet i storföretagsklass för dina immateriella rättigheter och ditt kreativa innehåll med hjälp av kryptering av allt innehåll som inte används eller håller på att flyttas. Med Creative Cloud for Eenterprise med hanterade tjänster är ditt innehåll skyddat ytterligare genom att det lagras bakom företagets brandvägg. Distribuera programvara och tjänster via enkel inloggning (Single Sign-On) och dra nytta av SDK:t för användarhantering så det synkroniseras med befintliga katalogsystem, så att användarbyten sker automatiskt och organisationen har full kontroll på alla konton.

Läs mer om Creative Cloud for enterprise.

Kan min organisation fortfarande köpa Creative Suite 6 (CS6) via ett volymlicensprogram?

Nej. Creative Suite 6 är inte längre tillgängligt genom något volymlicensprogram. Creative Cloud är nu Adobes enda källa för all kreativ licensiering. Större organisationer kan köpa Creative Cloud for enterprise som en del i Enterprise Term License Agreement (ETLA).

Organisationer som inte är kvalificerade för ETLA eller som vill ha mer flexibla licensvillkor kan köpa Creative Cloud for enterprise via licensieringsprogrammet Value Incentive Plan (VIP). Volymrabatter är möjliga.

Körs Creative Cloud-program i webbläsaren via streaming eller virtualisering?

Nej. Creative Cloud-program varken streamas eller virtualiseras i molnet. Datorprogrammen hämtas från Creative Cloud och installeras och körs lokalt på användarens dator.

Behöver användarna i organisationen vara anslutna till internet hela tiden för att kunna använda Creative Cloud?

Nej, användarna behöver inte vara anslutna till internet för att använda de hämtade Creative Cloud-programmen som körs lokalt på deras dator.

Kan IT-ansvariga fortsätta paketera Creative Cloud-program och -tjänster för distribution via den befintliga infrastrukturen för distribution?

Ja, IT-paketeringsverktyg kommer även fortsatt tillhandahållas för anpassning och paketering av Creative Cloud-program och -tjänster. Paketeraren kommer att inkludera Microsoft Windows-installeraren (MSI) eller Mac OS X PKG-installerare för företagsdistribution och -avbildning.

Vad händer om organisationen inte vill uppdatera direkt när Adobe släpper nya datorprogram via Creative Cloud for enterprise?

Ditt IT-team har full kontroll över vilka program, tjänster och funktioner som packas och distribueras, samt när de gör det. Program kan granskas redan i produktion eller via piloter innan dessa distribueras i organisationen.

Fungerar Creative Cloud for enterprise i BYOD-miljö eller för organisationer som tillåter de anställda att arbeta hemifrån?

Ja, IT-ansvariga kan använda Adobe Admin Console och hantera användare som arbetar hemifrån eller på datorer som inte är organisationens egendom.

Vilka typer av lagring stöder Creative Cloud for enterprise?

Creative Cloud for enterprise-kunder kan välja mellan multi-tenant-lagring, alltså delade tjänster, eller single-tenant-lagring, alltså hanterade tjänster. Båda värdalternativen har stöd för datakryptering, enkel inloggning (single sign-on) och exakt kontroll av åtkomst till tjänster. Mängden molnlagringsutrymme som är tillgängligt för användarna beror på vilket medlemskap du valt för din organisation och villkoren i avtalet .

Vilka är fördelarna med Creative Cloud for enterprise med hanterade tjänster?

Med Creative Cloud for enterprise med hanterade tjänster kan kreativa team på ett säkert sätt samarbeta och dela kreativa resurser som lagras i ett dedikerat moln bakom organisationens brandvägg.

Creative Cloud for enterprise med hanterade tjänster använder samma tekniska grund som Adobe Marketing Cloud vilket gör det lättare och mer effektivt för kreativa team och marknadsföringsteam i en global organisation att samarbeta med ett dynamiskt innehåll som bilder, grafik, webbinnehåll och appinnehåll med mera.

Kan IT-administrationsteam aktivera/inaktivera Creative Cloud for enterprise-tjänster?

Ja. Creative Cloud for enterprise erbjuder IT-team den unika möjligheten att aktivera eller inaktivera tjänster per användare eller grupp.

Har Creative Cloud for enterprise stöd för Single-Sign On?

Ja. Creative Cloud for enterprise har ett unikt stöd för flera olika typer av användaridentifiering, bland annat Federated ID/enkel inloggning (single sign-on). Creative Cloud for enterprise är integrerat med en rad SAML2.0-kompatibla identitetsleverantörer.

Är Creative Cloud en säker miljö?

Ja, Creative Cloud är en säker miljö som körs på Amazon Web Services och följer de strikta säkerhetsprotokoll som är nödvändiga för att skydda en företagsmiljö.

Om du vill ha mer detaljerad information om säkerhetsprocesserna och -protokollen från Adobe kan du läsa Adobe Creative Clouds whitepaper och vanliga frågor och svar om säkerhet.