Adobe Substance 3D | Vanliga frågor

Vanliga frågor om Adobe Substance 3D-produkter och Adobe Substance 3D-planer.

Allmänna frågor

Ja. Du kan ladda ned valfritt Substance 3D-program och prova det i 30 dagar utan kostnad.

Nej. Substance 3D-programmen säljs bara med en Substance 3D-plan.

Licensinnehavare av Creative Cloud Alla program EDU-planen för högre utbildning får rätt att använda Substance 3D-appar utan extra kostnad.

Substance 3D Collection-program är tillgängliga kostnadsfritt för studerande och lärare här.

Registrera dig för att få tillgång till betaversionen av Substance 3D Modeler via Adobe Prerelease-webbplatsen här.

Betaversionen av Substance 3D Modeler är kostnadsfri, allt du behöver är ett Creative Cloud-konto för att delta.

Substance 3D-planen innefattar högkvalitativa 3D-mediefiler som du kan ladda ner varje månad.

Alla resurser är royaltyfria och kan användas i alla dina kommersiella och kreativa projekt.

Substance 3D-resurser ingår inte i planen Creative Cloud Alla program EDU för högre utbildning eller Substance 3D Student and Teacher Edition.

Kraftfullare maskinvara och grafikprocessor gör att Substance 3D-programmen fungerar bättre.

Läs mer om maskinvarukrav.

Ja, Substance 3D Collection for Enterprise.

Läs mer om lösningarna för företagskunder här.

Stager är ett nytt 3D-program för att komponera och återge 3D-scener. Det har en massa nya funktioner.

Funktion Substance 3D Stager Adobe Dimension
Layout

Fästning av begränsningsram

Kollisionsbaserad transformation

Standardtransformationsverktyg

Universellt omformningsverktyg

Justerings- och distributionsverktyg

Texturering

Adobe Standard Material 2.0

• Förskjutning och tesselation

• Sken

• Lack

• Anisotropi

• Utsläpp

• Kringliggande ocklusion

• Spridning under ytan

Painter > Skicka till Dimension

Adobe Standard Material 1.0

• Normal PBR

Substance-material (SBSAR)

Bilder som materiallager (dekaler)

UV generering

UV-export

Belysning

Substance-miljöbelysning

Fysiska lampor (punktbelysning, spottar, områdesbelysning)

Fotoscen (miljöbelysning + bakplatta + kamera)

Miljöbelysning

Bildbelysning

Ram
Multikameraobjekt med storlek och bakgrund per kamera
Utdata med en upplösning
Rendering

Förbättrad kvalitet i realtidsmotorn

Förbättrade prestanda i strålspårningsmotorn

GPU-stöd för Windows

GPU-stöd endast för NVidia

Läs mer om Stager.

Substance 3D Texturing-planen omfattar Painter, Designer och Sampler, samt upp till 30 3D-material per månad. Substance 3D Collection-planen omfattar Painter, Designer, Sampler och Stager, samt upp till 50 3D-mediefiler per månad.

Jämför planer

När du har prenumererat kommer Substance 3D-programmen att vara tillgängliga i Creative Cloud-datorprogrammet för hämtning och installation.

Substance 3D ingår kostnadsfritt i Creative Cloud-planer för högskolor och universitet. Mediefiler ingår inte i planen för högre utbildning. Grundskolor och gymnasier omfattas inte av detta erbjudande nu. Substance 3D Texturing-program är tillgängliga för studerande och lärare utan kostnad här (icke-kommersiellt bruk, endast inlärningsändamål).