Datorprogrammet Creative Cloud kraschar vid start

När du startar Creative Cloud-datorprogrammet i Mac OS, kraschar det omedelbart.

Prova följande lösningar i denna ordning för att lösa problemet:

Lösning 1: Inaktivera Safari-tillägg

1. Starta Safari.

2. Välj Safari > Inställningar > Tillägg.

3. Inaktivera alla tillägg.

4. Starta Creative Cloud-datorprogrammet.

5. Om stegen ovan inte löser problemet, går du till /Library/Input manager (eller ~ /Library/Input manager), ta bort allt innehåll i mappen och starta datorprogrammet Creative Cloud.

Lösning 2: Ange fullständig behörighet till biblioteksmappen

1. I Finder väljer du Gå > Gå till mapp och skriv /Library.

2. Ctrl-klicka på mappen och välj Hämta information.

3. Utöka avsnittet Delning och behörigheter.

4. Klicka på låsikonen i det nedre högra hörnet. Ange ditt administratörsanvändarnamn och lösenord när du uppmanas till det och klicka på OK.

5. Ge dig själv läs- och skrivbehörigheter för mappen.

6. Klicka på kugghjulsikonen och välj Använd för inkluderade objekt. Stäng dialogrutan Hämta information.

7. I Finder väljer du Gå > Gå till mapp, skriv ~ /Library och upprepar stegen 2 till 6.

8. Starta Creative Cloud-datorprogrammet.

Lösning 3: Aktivera och logga in som rotanvändare

Aktivera och logga in som rotanvändare och försök starta Creative Cloud-datorprogrammet. Mer information finns i Aktivera och använda root-användaren i OS X.