Felmeddelandet ”Åtgärden kan inte slutföras” visas när du lägger till filer i Creative Clouds fillagring genom att använda Finders kortkommando

När du försöker lägga till filer i Creative Clouds fillagring genom att dra dem till Creative Clouds mapp-kortkommando under Favoriter i Finder visas felmeddelandet ”Åtgärden kan inte slutföras”.

Meddelandet Åtgärden kan inte slutföras

Lösning: Stäng Creative Cloud och starta om Finder

1. Klicka på OK för att stänga feldialogrutan. Du kan behöva klicka flera gånger.

2. Stäng Creative Cloud-appen genom att använda alternativet Avsluta i inställningarna.

3. Starta Finder genom att högerklicka på ikonen Finder i panelen medan du håller ned Option-tangenten. Välj Starta om.

Starta om Finder

Efter att du har startat om Finder uppstår inte felet längre. Adobe ber om ursäkt för alla besvär som uppstår i relation till felet. Vår tekniska grupp är medvetna om problemet och planerar att åtgärda det i en framtida uppdatering.

Om du fortsätter att stöta på problem vid överföring av filer bör du använda en alternativ metod, till exempel att öppna och placera dem direkt i Creative Cloud fil mappen.