Åtgärda fel 1 eller fel 1001 i Creative Cloud-datorprogrammet | macOS 10.10 eller 10.11

Får du fel 1 eller 1001 vid installation eller uppdatering av Creative Cloud-datorprogrammet på macOS v10.10 eller v10.11? Använd de hämtningslänkar som är specifika för felet.

Så här åtgärdar du fel 1 eller fel 1001 på macOS v10.10 eller v10.11

När du installerar eller uppdaterar Creative Cloud-datorprogram på macOS v10.10 eller v10.11 kan du få fel 1 eller fel 1001. Fel 1 uppstår när Creative Cloud-datorprogram inte installeras på en ny enhet. Fel 1001 uppstår när Creative Cloud-datorprogram inte uppdateras till en ny version.

Följ dessa steg för att åtgärda felen.

1. Stäng alla Creative Cloud-bakgrundsprocesser från Aktivitetshanteraren.

För att se detaljerade instruktioner, se Avsluta processen i macOS.

2. Hämta givet installationsprogram.

3. Dubbelklicka på den hämtade filen för att installera innehållet.

4. Dubbelklicka på Install.app i den monterade mappen.

Creative Cloud-datorprogrammet börjar installeras. Det startar av sig själv när installationen är slutförd.