Använd följande steg för att hämta de senaste korrigeringarna och förbättringarna i Remote Update Manager:

1. Hämta senaste RUM från någon av följande platser:

2. Skriv över RUM som är körbar på följande platser på datorn:

• På CCP-installationsplats (för att paket som ska skapas i framtiden):
      • Windows: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\CCP\utilities\RemoteUpdateManager
      • Mac: /Applications/Utilities/Adobe\ Application\Manager/CCP/utilities/RemoteUpdateManager

När du skriver över RUM som är körbar enligt ovanstående, innehåller alla nya paket som skapats med hjälp av CCP senaste RUM och distribueras på klientdatorerna.

Obs!

Du kan också använda senaste RUM på en dator genom att skapa och distribuera ett endast Creative Cloud-programpaket.