Medan du installerar Adobe Creative Cloud-skrivbordsapp, får du följande fel:

Det gick inte att hitta /tmp systemmappen. Se till att mappen finns innan du fortsätter med installationen.

tmp_missing_error

Lösning

Lösning 1: Skapa /tmp-mappen manuellt

1. Öppna Finder och klicka på Sök > Gå till mapp.

2. Skriv /privat och klicka på Sök.

3. Skapa en ny mapp och byt namn på den till tmp. Namnet på mappen är skiftlägeskänsligt.

4. Installera skrivbordsappen Creative Cloud.

Lösning 2: Återskapa den saknade /tmp-systemmappen genom att reparera diskbehörigheter

1. Gå till Program > Verktyg > Diskverktyg.

2. Välj den skiva du vill reparera från sidofältet.

3. Klicka på Första hjälpen och klicka Kör.

4. Starta om systemet.

5. Installera skrivbordsappen Creative Cloud.