Vad som täcks
Lös problem som uppstår när du nedladdning, installerar, uppdaterar eller startar Creative Cloud-datorprogram.
På den här sidan

Problem med Creative Clouds skrivbordsapp

Adobe Creative Cloud skrivbordsappen tillåter dig hämta och installera Creative Cloud-produkter. Nedan följer lösningar på problem med Creative Clouds skrivbordsapp.

Obs!

Här finns länkar till användbara artiklar nederst på den här sidan, inklusive allmän information om hur man använder Creative Cloud Desktop-appen, information om specifika felkoder eller hjälp med Creative Suite and andra appar som inte är Creative Cloud-appar.

Fel Lösning
    Fel 201 Uppstår när hämtningen stoppas och när uppkopplingen till serven är dålig. Se Felsökning av Nätverk och anslutning nedan.
    Fel 204 Inträffar när åtkomst till en kritisk fil/katalog misslyckas under nedladdning.
    Fel 205 Om segmentvalideringen misslyckas gång på gång är filen troligtvis ogiltig. Se Felsökning av Nätverk och anslutning nedan.
    Fel 206 Inträffar när nätverksanslutningen inte är tillgänglig eller om servern inte kan nås. Se Felsökning av Nätverk och anslutning nedan.
    Fel 207 Inträffar när servern inte svarar (vid timeout), samt vid HTTP-intermittenta problem eller inaktiva anslutningar. Se Felsökning av Nätverk och anslutning nedan.
    Fel 403 Se Hämtningsfel 403 vid start av Adobe Creative Cloud.
    Fel 1 Se Fel: "Failed to install".
    Fel 2 Se Kod 2 kunde inte uppdatera Creative Clouds datorprogram.
    Fel 50 Se Avinstallera Creative Clouds datorprogram.
    Fel A12E1 Se Felkod A12E1 vid installation av Creative Cloud-produkter.
    Du kan inte logga in på Creative Cloud men du kan logga in på ditt Adobe ID konto. Se Felsökning av anslutningsproblem.
    Creative Cloud kan inte öppnas eller hänger sig under installationen
    Se Programmet öppnas inte | Förloppshjulet snurrar kontinuerligt.
    Creative Cloud-installationer misslyckas eller hänger sig vid 42 % Se Fel: "Failed to install".

Nätverks- och anslutningsproblem

När du försöker hämta eller uppdatera en Creative Cloud-app får du ett felmeddelande som anger att du har nätverksanslutnings- eller stabilitets problem.

Prova följande lösningar i ordning.

1. Kontrollera din Internetanslutning.

Creative Clouds skrivbordsapp kräver internetanslutning för att hämta och uppdatera appar. Kontrollera att du kan ansluta till Internet och tryck på Försök igen.

2. Konfigurera din programvarubrandvägg.

Programvarubrandväggar begränsar åtkomsten till datorn. Vissa programbrandväggar meddelar dig när ett program försöker ansluta till Internet. Användare har rapporterat instanser där Program/hårdvarubrandvägginställningar orsakade felhämtningar. Det vanligaste felet som är associerat med detta problem är Felmeddelandet 205. Andra fel kan ske på grund av brandväggens konfiguration.

• Välj att tillåta Creative Clouds skrivbordsapp att komma åt internet om du uppmanas till detta.
    • Om du inte uppmanas till detta inaktiverar du programbrandväggarna tillfälligt för att avgöra om de blockerar Internetåtkomst. Se brandväggens programvaruinformation för att få hjälp.
    Tips!

Om du inte kan hitta dokumentationen för att tillfälligt inaktivera programbrandväggar inaktiverar du självstartande program och tjänster. Det kommer att inaktivera de flesta programbrandväggar. Välj ditt operativsystem i listan nedan för specifika instruktioner om hur du inaktiverar självstartande program och tjänster.

Windows XP

Windows 8/7/Vista

Mac OS X

3. Verifiera din routerinstallation.

Routrar kan ha inbyggda maskinvarubrandväggar eller proxyservrar. För att avgöra om en router förhindrar Creative Clouds skrivbordsapp från att komma åt Internet:

1. Ta bort routern tillfälligt från nätverket.

2. Anslut datorn direkt till en DSL eller ett kabelmodem.

Om hämtningen fortsätter hindrar routern tillgång.

3. Mer information finns i routerdokumentationen för Instruktioner om hur du konfigurerar portspeditionen från datorn för att se till att din router tillåter åtkomst för framtida nedladdningar. Alternativt kan du kontakta din internettjänstförsäljare eller IT-avdelningen.

4. Konfigurera hårdvarubrandväggar eller utkast.

Många organisationer använder en maskinvarubrandvägg och en proxyserver som ibland förhindrar programvara från att få åtkomst till en extern server. En maskinvarulösning gäller för alla datorer inom företagsnätverket. De flesta hemnätverk använder inte maskinvarubrandväggar eller proxyteknik.

• Kontakta företagets IT-avdelning för att få information om brandväggar och proxy.
    • Konfigurera din webbläsare med proxy- eller brandväggsinformation.
    • Konfigurera din företagsbrandvägg att kringgå servrarna. Följande servrar finns:
      • ccmdl.adobe.com:80
      • swupmf.adobe.com:80
      • swupdl.adobe.com:80

Installationsproblem

Installationen av ditt Creative Cloud-program misslyckas och du får ett meddelande med en Mer information- eller Få Hjälp-länk.

1. Klicka på Mer info eller Få hjälp för att visa en informationsdialogruta.

Installation misslyckades, få hjälp
    2. Följ anvisningarna på skärmen för att lösa installationsproblemet.

Om du får en viss felkod medan du installerar en app, se Fel vid hämtning eller uppdatering av Creative Cloud-appar.

Om detta inte åtgärdar installationsproblemet kan du söka igenom installationsloggen som Creative Cloud-appar genererar. Ytterligare information finns på Felsök installationsproblem med loggfiler

Startfel

Adobe Application Manager (AAM) hänger sig eller visar andra problem.

Om du kör Mac OS X 10.5, Windows Vista eller ett tidigare operativsystem använder Creative Cloud en hjälpapp kallad Adobe Application Manager (AAM) för att hämta, installera och hantera dina Creative Cloud-appar. Sök lösningar på möjliga problem när du använder AAM för att ladda ned och installera Creative Cloud-program här Felsök problem med hämtningar och installationer av Adobe Application Manager.

Appen avslutas oväntat vid start.

Om appen som avslutas är Illustrator CC eller InDesign CC, seIllustrator CC eller InDesign CC kraschar vid start med synkroniseringinställningar aktiverade ellerIllustrator CC kraschar vid start | Mac OS X 10.9.

Om övriga program avslutas vid start går du till CC-program stängs direkt efter start.

En app som är en del av din Creative Cloud medlemskap startas i testläge.

Överst

VANLIGA FRÅGOR

Här finns svar till några vanliga frågor om nedladdning, installation och uppdateringsproblem.

Jag har inte ett Adobe ID och/eller är inte en Creative Cloud-medlem ännu. Hur gör jag för att bli medlem?

För att bli en medlem i Creative Cloud, se Hämta och installera Creative Cloud appar .

Jag har glömt mitt Adobe ID och/eller mitt lösenord.

Information om hur du erhåller ditt Adobe ID eller lösenord finns på Felsökning för Adobe ID-konto och inloggning.

Min nerladdning är mycket långsam. Hur lång tid bör det ta?

Nedladdningshastigheten påverkas av en mängd olika faktorer, så som anslutningstyp och nätverkstrafik. SeFelsökning vid hämtningsproblem.

Behöver jag hämta alla produkter på en gång?

Nej. Du kan installera varje app för Creative Cloud individuellt som det passar dig bäst.

Programmet som jag vill hämta listas inte i Creative Clouds skrivbordsapp.

Kontrollera att du inte har ett filter som angetts i listrutemenyn Filter och versioner.

I vissa fall visar Creative Clouds datorprogram inte alla tillgängliga Creative Cloud-program. Detta beror oftast på ditt operativsystem och dator. För mer information, seAlla appar visas inte för hämtning.

På hur många datorer kan jag installera en app?

Du kan installera programvaran på upp till två datorer. Om du installerar programmet på en tredje dator måste du inaktivera din Creative Cloud licens på en av de två andra. Du kan sedan omaktivera programmet på en av de två tidigare datorerna. För mer information, se Aktivera och inaktivera Adobe-produkter.