Vad som täcks
Lös problem som uppstår när du hämtar, installerar, uppdaterar eller startar Creative Cloud-appar.
På den här sidan

Felsökning av Creative Clouds skrivbordsapp

Hantera hämtning och installation av Creative Cloud-produkter via Creative Clouds skrivbordsapp. För generell information om användandet av Creative Clouds skrivbordsapp, se Använd Creative Clouds skrivbordsapp för att hantera dina appar och tjänster.

Obs!

Använder du Creative Suite eller andra appar som inte är Creative Cloud? Se Felsökning av hämtningsproblem

Du kan inte logga in på Creative Cloud men du kan logga in på ditt Adobe ID konto.

Logga in på dittAdobe ID konto. Godkänn användarvillkoren om du ser en skärm med Adobe programsavtal- och användarvillkor.

Om du har Teams eller Enterprise medlemskap, bekräfta att du har accepterat inbjudan i ett e-postmeddelande från din Team administratör för att kunna gå med i Creative Cloud.

Mer information finns i Felsökning av aktivering och inloggning i Creative Cloud.

Adobe Application Manager (AAM) uppdateras inte automatiskt till Creative Clouds skrivbordsapp när du försöker hämta en Creative Cloud-app.

Felsökning av nätverk och anslutning

När du försöker hämta eller uppdatera en Creative Cloud-app får du ett felmeddelande som anger att du har nätverksanslutnings- eller stabilitets problem.

Prova följande felsökningslösningar i ordning.

1. Kontrollera din Internetanslutning.

Creative Clouds skrivbordsapp kräver internetanslutning för att hämta och uppdatera appar. Kontrollera att du kan ansluta till Internet och tryck på Försök igen.

2. Konfigurera din programvarubrandvägg.

Programvarubrandväggar begränsar åtkomsten till datorn. Vissa programbrandväggar meddelar dig när ett program försöker ansluta till Internet. Användare har rapporterat instanser där Program/hårdvarubrandvägginställningar orsakade felhämtningar. Det vanligaste felet som är associerat med detta problem är Felmeddelandet 205. Andra fel kan ske på grund av brandväggens konfiguration.

• Välj att tillåta Adobe Creative Clouds skrivbordsapp att komma åt internet om du uppmanas till detta.
    • Om du inte uppmanas inaktiverar du programbrandväggarna tillfälligt för att avgöra om de blockerar Internetåtkomst. Se brandväggens programvaruinformation för att få hjälp.
    Tips!

Om du inte kan hitta dokumentationen för att tillfälligt inaktivera programbrandväggar inaktiverar du självstartande program och tjänster. De flesta programbrandväggar avaktiveras med den här processen. Välj ditt operativsystem i listan nedan för instruktioner om hur du inaktiverar självstartande program och tjänster.

Windows XP

Windows 8/7/Vista

Mac OS X

3. Verifiera din routerinstallation.

Routrar kan ha inbyggda maskinvarubrandväggar eller proxyservrar. För att avgöra om en router förhindrar Creative Clouds skrivbordsapp från att komma åt Internet:

1. Ta bort routern tillfälligt från nätverket.

2. Anslut datorn direkt till en DSL eller ett kabelmodem.

Om hämtningen fortsätter hindrar routern tillgång.

3. Mer information finns i routerdokumentationen för Instruktioner om hur du konfigurerar portspeditionen från datorn för att se till att din router tillåter åtkomst för framtida nedladdningar. Kontakta din internettjänstförsäljare eller IT-avdelningen.

4. Konfigurera hårdvarubrandväggar eller utkast.

Många organisationer använder en maskinvarubrandvägg och en proxyserver som ibland förhindrar programvara från att få åtkomst till en extern server. En maskinvarulösning gäller för alla datorer inom företagsnätverket. De flesta hemnätverk använder inte maskinvarubrandväggar eller proxyteknik.

• Kontakta företagets IT-avdelning för att få information om brandväggar och proxy.
    • Konfigurera din webbläsare med proxy- eller brandväggsinformation.
    • Konfigurera din företagsbrandvägg att kringgå servrarna. Följande servrar finns:
      • ccmdl.adobe.com:80
      • swupmf.adobe.com:80
      • swupdl.adobe.com:80

Felsökning av installation

Installationen av din Creative Cloud-app misslyckas och du tar emot ett meddelande med en Veta Mer eller Få Hjälp länk.

1. Klicka på Mer information eller Få hjälp för att visa en informationsdialogruta.

Installation misslyckades, få hjälp
    2. Följ anvisningarna på skärmen för att lösa installationsproblemet.

Om du får en viss felkod medan du installerar en app, se felnerladdning eller fel vid uppdatering av Creative Cloud-appar.

Om detta inte åtgärdar installationsproblemet kan du söka igenom installationsloggen som Creative Cloud-appar genererar. För detaljer, se Felsöka med installationsloggar.

Starta felsökning

Adobe Application Manager (AAM) fryser eller visar andra problem.

Om du kör Mac OS X 10,5, Windows Vista eller ett tidigare operativsystem använder Creative Cloud en hjälpapp kallad Adobe Application Manager (AAM) för att hämta, installera och hantera dina Creative Cloud-appar. För lösningar på möjliga problem när du använder AAM för att ladda ned och installera Creative Cloud-program, se Adobe Application Manager felsökning.

Appen avslutas oväntat vid start

Illustrator CC eller InDesign CC kraschar vid start när synkroniseringsinställningarna är aktiverade

Illustrator CC kraschar vid start | Mac OS X 10.9

Creative Cloud-appar kraschar direkt vid start

App startas i testläge

När du öppnar en app som ingår i ditt Creative Cloud-medlemskap, får du ett meddelande som anger att du kör en testversion. Lös problemet genom att gå till Varför startas appen i testläge?

Överst

VANLIGA FRÅGOR

Här finns svar till några vanliga frågor om nedladdning, installation och uppdateringsproblem.

Jag har inte ett Adobe ID och/eller är inte en Creative Cloud-medlem ännu. Hur gör jag för att bli medlem?

För att bli en medlem i Creative Cloud, se Hämta och installera Creative Cloud appar .

Jag har glömt mitt Adobe-id och/eller mitt lösenord.

För information om hur du erhåller till Adobe ID eller lösenord, se Adobe ID, inloggnings- eller användarhjälp.

Min nerladdning är mycket långsam. Hur lång tid bör det ta?

Nedladdningshastigheten påverkas av en mängd olika faktorer, som anslutningstyp och nätverkstrafik. SeFelsökning vid hämtningsproblem.

Behöver jag hämta alla produkter på en gång?

Nej. Du kan installera varje app för Creative Cloud individuellt som det passar dig bäst.

Programmet som jag vill hämta visas inte i Creative Clouds skrivbordsapp.

Kontrollera att du inte har ett filter som angetts i rullgardinsmenyn Filter och versioner.

I vissa fall visar Creative Clouds skrivbordsapp inte alla tillgängliga Creative Cloud-program. Detta beror oftast på ditt operativsystem och dator. För mer information, seAlla appar visas inte vid hämtning.

På hur många datorer kan jag installera en app?

Du kan installera programvaran på upp till två datorer. Om du installerar programmet på en tredje dator måste du inaktivera din Creative Cloud licens på en av de två andra. Du kan sedan omaktivera programmet på en av de två tidigare datorerna. Se Aktivera och inaktivera produkter för mer information.