Hur kan jag avinstallera Adobe Gaming SDK på macOS X?

Mål

Ta bort applikationsfiler för Adobe Gaming SDK och säkerställ att Adobe Creative Cloud-datorprogrammet visar att de har tagits bort.

Miljö

• macOS X

Steg

1. Ta bort mappen Adobe Gaming SDK [versionsnummer] från mappen Applikationer.
  2. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Klicka på -ikonen i menyfältet i macOS.)
  3. Tryck på Kommando+Alternativ+R. En dialogruta om att starta om programmet visas.
  4. Klicka på Starta om i dialogrutan. Detta tvingar Creative Cloud-datorprogram att söka igenom systemet på nytt och registrera att SDK inte längre finns.