Digital Publishing Solution (DPS 2015) ingår nu i Adobe Experience Manager Mobile.
Felmeddelande

Fel när du skickar binära inmatningar till ditt iTunes-konto

När du skickar binära inmatningar till ditt iTunes Connect-konto får du följande felmeddelande:

Newsstand-appens info.plist måste innehålla UINewsstandApp=True

Det här felet inträffar på grund av en ändring i Apples iTunes Connect där det är inte längre möjligt att ange kategorin Newsstand för ditt program.

Lösning: Välj kategorin Magazine (tidskrift) för din app

Om du väljer Magazine (tidskrift) som appkategori (eller underkategori), kräver iTunes Connect att Newsstand-flaggans inställning är true i info.plisten, annars avvisas appen.

Tidigare måste automatiska förnyelser av prenumerationer ske i Newsstand.

Nu kan du använda en kategori för att automatiskt förnya prenumerationer. Genom att ändra kategorin till News (och ta bort alla referenser till tidskrifter i underkategorierna) ignorerar överföringen Newsstand-flaggan i info.plisten och appen överförs

Sammanfattning:

• Om en apps inställningar av kategori eller underkategori innehåller Magazine i iTunes,måste Newsstand-flaggan anges som true i info.plisten.
  • Om en apps inställningar av kategori eller underkategori inte innehåller Magazines, ignoreras Newsstand-flaggan i info.plisten.
  • Det är nu möjligt att aktivera automatisk förnyelse av prenumerationer i alla kategorier (förutsatt att de inte är gratis). Kostnadsfria prenumerationer måste fortfarande använda Magazine-kategorin.