Digital Publishing Solution (DPS 2015) ingår nu i Adobe Experience Manager Mobile.

Vitlistade servrar som används för Adobe Experience Manager Mobiles funktionalitet

IT-avdelningar kan vitlista servrarna som tillhandahåller funktionalitet för Adobe Experience Manager Mobile. Efter detta är kommunikationen med servrarna obehindrad och kräver ingen användarautentisering. Här nedan är servrarna som Adobe Experience Manager Mobiles komponenter använder.

Dessa domäner använder dynamiska konfigurationer för IP-adresser. Vitlistning baserat på IP-adresser hämtad från en DNS-förfrågan vid en tidpunkt är inte pålitligt. IP-adresser för dessa DNS-poster tas bort och läggs till när som helst baserat på felsäkra metoder för Amazon Web Services (AWS) och utökningsbara serverfunktioner.

Adobe Experience Manager Mobile Portal

Adobe Experience Manager Mobile Portal:

• http://aemmobile.adobe.com
  • https://aemmobile.adobe.com
  • https://adobedigitalpublishingportal.d1.sc.omtrdc.net
  • https://ps*.pubnub.com (varierar beroende på belastningsutjämning, till exempel https://ps14.pubnub.com)
  • https://dpm.demdex.net
  • https://adobe.demdex.net
  • https://wwwimages2.adobe.com
Inloggning/kontohanteringstjänst:
  • https://ims-na1.adobelogin.com (identitetshanteringstjänst)
  • https://amas.publish.adobe.io (kontohantering och autentiseringstjänst)
Innehålls-/publiceringstjänst:
  • https://pecs.publish.adobe.io (producenttjänst)
  • https://ings.publish.adobe.io (påfyllningstjänst)
  • https://ps.publish.adobe.io (produkttjänst)
Migreringstjänst:
  • https://migs.publish.adobe.io
  • https://geo*.adobe.com (kan variera, till exempel https://geo2.adobe.com)
  • https://universal.iperceptions.com
  • https://origin.adobe-dcfs.com
Analystjänst:
  • http://www.adobe.com/se
  • https://www.adobe.com
  • https://mobilemarketing.adobe.com
  • https://omniture.tt.omtrdc.net
  • https://adobe.tt.omtrdc.net
  • https://my.omniture.com
  • https://www.omniture-static.com
  • https://sc-css-1.omniture.com
  • https://scripts.omniture.com
App Builder-tjänst:
  • https://ab.publish.adobe.io
  • https://dps-ab-prod-s3-service-*.s3.amazonaws.com (varierar, till exempel https://dps-ab-prod-s3-service-1xe1vppi79wya.s3.amazonaws.com)
  • https://s3.amazonaws.com
Push-meddelandetjänst:
  • https://rps.publish.adobe.io
Teckensnitt:
  • https://fonts.adobe.com
  • https://use.typekit.net
  • https://p.typekit.net
Felsökningsloggning:
  • https://sstats.adobe.com
  • https://universal.iperceptions.com
Övrigt:
  • https://helpx.adobe.com (support)
  • https://api.behance.net (Behance-integration)
  • https://assets.adobedtm.com
  • https://universal.iperceptions.com
  • https://*.vo.msecnd.net (varierar, till exempel https://az452423.vo.msecnd.net)
  • https://*.cloudfront.net (varierar, till exempel https://d13itkw33a7sus.cloudfront.net)

Adobe Experience Manager Mobile Apps (inklusive Adobe Preflight)

• http://adobepublish*.sc.omtrdc.net (analystjänst, varierar beroende på det datacenter som används av ett givet program, till exempel http://adobepublishdallas1.sc.omtrdc.net)
  • https://edge.publish.adobe.com (källa till nedladdat innehåll)
  • https://mobile-collector.newrelic.com (prestanda- och kraschloggar)
  • https://es.publish.adobe.com (tillståndstjänst)
  • https://cs.publish.adobe.com (konfigurationstjänst)
  • https://rps.publish.adobe.io (rich push-tjänst)
  • https://logs.aemmobile.adobe.com (felsökningsloggning)

Adobe Experience Manager Mobile Web Viewer

• https://viewer.aemmobile.adobe.com
  • https://edge.publish.adobe.com (innehållskälla)
  • https://es.publish.adobe.com (tillståndstjänst)
  • http://adobedigitalpublishingjupiter*.sc.omtrdc.net (analystjänst, varierar beroende på datacentrets plats, till exempel http://adobedigitalpublishingjupitersanjose.sc.omtrdc.net)