22 februari 2016 presenterade Adobe en ny produkt som kallas Adobe Experience Manager Mobile. Den nya produkten ingår i Adobe Marketing Cloud och kombinerar funktionerna i Adobe Digital Publishing Solution (DPS) och Adobe Experience Manager-programmen — plus helt nya funktioner — i ett omfattande mobilt erbjudande för företaget. Läs mer om vad Experience Manager Mobile kan erbjuda i den här bloggen.

Vad betyder detta för befintliga DPS-kunder?

DPS ingår nu i Experience Manager Mobile och du har alltså fortsatt oavbruten tillgång till samtliga DPS-funktioner som du har använt tidigare. Den största förändringen som du kommer att märka är att DPS-varumärkningen och URL-adresser ändras på flera platser:

• Produktens URL-adress har ändrats. Ett exempel:https://publish.adobe.com är numera https://aemmobile.adobe.com. De tidigare URL-adresserna omdirigeras automatiskt.
  • Appen DPS Preflight kallas nu för AEM Preflight.
  • När du uppdaterar InDesign ändras alternativet för export från DPS-artikel till Adobe Experience Manager Mobile-artikel.

Registrera en kostnadsfri testversion

Om du vill utforska nya Experience Manager Mobile-funktioner som resurshantering och hur du skapar innehåll i AEM kan du registrera dig för en testversion av Experience Manager Mobile. Du kan även kontakta din Adobe-representant för att få information om uppgradering.