Digital Publishing Solution (DPS 2015) ingår nu i Adobe Experience Manager Mobile.

Använd InDesign CS6 eller senare, om du vill skapa artiklar för Adobe Experience Manager Mobile.

Använd InDesign CC 2014, InDesign CC eller CS6, om du vill skapa artiklar för Digital Publishing Suite (DPS). InDesign CC 2015 stöder inte arbetsflödet för DPS-folios. För information om hur du installerar en tidigare version av InDesign tillsammans med den senaste utgåvan av InDesign CC 2015, se Hjälpavsnittet om installation sida-vid-sida.

InDesign CC 2015

• Med stöd för AEM Mobile-arbetsflöde
  • Innehåller följande komponenter:
    • Exportera artikel för AEM Mobile med hjälp av dialogrutan Exportera i InDesign
    • Panelen Övertäckning

InDesign CC 2014, InDesign CC, InDesign CS6

• Med stöd för att skapa innehåll i Digital Publishing Suite (DPS)
  • Innehåller följande komponenter:
    • Panelen Övertäckning (används både för DPS- och DPS 2015-arbetsflöden)
    • Panelen Folio Builder
    • DPS App Builder
    • Adobe Content Viewer för stationära datorer (har utgått)
  • Med stöd för att skapa innehåll för AEM Mobile