Digital Publishing Solution (DPS 2015) ingår nu i Adobe Experience Manager Mobile.

En iOS-app som läses in på enheten är inte tillgänglig

När du lägger till en iOS-app till en enhet är den nedtonad och ej tillgänglig.

Lösning

Gör något av följande:

• Kontrollera att enhets-ID:t (UDID) finns i den mobila försörjningsfilen. När du har lagt till UDID:t, markera det innan du uppdaterar den mobila försörjningsfilen. Du ska nu kontrollera också att du använder den senaste versionen av din mobila försörjningsfil.
  • Se till att .p12-certifikat är giltigt. Kontrollera om certifikatet behöver uppdateras.

Mer information om hur du skapar de relevanta filerna och certifikat för din iOS-app finns i iOS publiceringsguide.