Adobe Send & Track

Webbläsare

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 8 med Internet Explorer 10 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 10 eller senare, Firefox eller Chrome
  • Mac OS X v10.9 eller senare med Safari 7 eller senare, Firefox eller Chrome

Språkversioner

Engelska

Franska

Tyska

Japanska

Italienska

Spanska

Holländska

Portugisiska (Brasilien)

Svenska

Danska

Finska

Norska

Adobes onlinetjänster är endast tillgängliga för användare som är 13 år eller äldre och kräver godkännande av extra villkor och Adobes sekretesspolicy. Onlinetjänsterna är bara tillgängliga i vissa länder och på vissa språk, användarregistrering kan krävas och tjänster kan avbrytas eller ändras helt eller delvis utan föregående meddelande. Extraavgifter eller prenumerationskostnader kan tillkomma.