Läs den här API-referensen och lär dig om Bootstrap-funktioner i Dreamweaver

Följande funktioner är relaterade till Bootstrap i Dreamweaver.

dw.getDocumentDOM().getCompatibleBootstrapVersion()

Tillgänglighet

I Dreamwaver 18.1

Beskrivning

Returnerar den kompatibla Bootstrap-versionen för det aktuella eller aktiva HTML-/PHP-dokumentet.

Argument

Inget

Returnerar

• Versionen i den Bootstrap-relaterade CSS-filen som är länkad till sidan.
  • Platsinställning om ingen CSS-fil för Bootstrap är länkad till sidan och om sidan är en del av en plats i Dreamweaver.
  • Version 4.0.0 om ingen CSS-fil för Bootstrap är länkad till sidan, och om sidan inte är en del av en plats.