Business Catalyst-filtillägget fungerar inte i Dreamweaver 2014.1.1

Sök efter lösningen till varför Business Catalyst-filtillägget inte fungerar i Dreamweaver 2014.1.1.

Business Catalyst-filtillägget slutar att fungera

Efter tillämpning av februaripatchen (2014.1.1) har Business Catalyst-filtillägget slutat fungera.

Den Business Catalyst-version som är installerad före versionen 2014.1.1 är inte kompatibel med den uppdaterade versionen av Dreamweaver.

Lösning: Avinstallera filtillägget och installera den nya versionen

Avinstallera Business Catalyst-filtillägget och installera den senaste versionen av filtillägget från sidan Adobe Add-ons.