Se felsökningsartikeln om förhandsgranskningen i realtid i Dreamweaver inte fungerar, eller om Dreamweaver inte längre visar förhandsgranskningen i realtid.

Problem

När du skickar en fil för testning eller till en fjärrserver visar Live-vyn en tidigare, cachelagrad version av filen som du förhandsvisar. Det här problemet uppstår när du redigerar dokumentet i den fullständiga kodvyn, designvyn eller delade designvyer.

Lösning

När du förhandsvisar ett dokument i realtid förväntar du dig att se de senaste ändringarna i förhandsvisningen. Istället ser du en tidigare, cachelagrad version av filen som du vill förhandsvisa.

En lösning på det här problemet är att inaktivera webbläsarens cachelagring från webbläsarens inställningar. Klicka sedan på Förhandsvisning i realtid. Förhandsvisningen visar nu den senaste versionen av din fil.