Här hittar du information om hur du löser problemet då tillägg på andra språk än engelska i Dreamweaver inte läses in.

Problem

Om du försöker installera tillägg i Dreamweaver på andra språk än engelska läses tillägget inte in i Dreamweaver.

Orsak

Problemet uppstår på grund av att en mapp med ett annat språkpaket skapas i användarens programdata och att tilläggsfilerna kopieras dit.

Till exempel i den svenska versionen av Dreamweaver skapas en_US-mappen i användarens programdata och tilläggsfilerna kopieras dit istället för sv_SE-mappen.

På grund av detta visas ett meddelande om att tillägget har installerats, men tillägget läses inte in i Dreamweaver eftersom det ligger i fel mapp.

Lösning

Att manuellt kopiera tilläggsfilerna till rätt språkpaket kan ibland lösa problemet.

Om du däremot vill ta bort tillägget från Dreamweaver vid ett senare tillfälle så måste du manuellt radera tilläggsfilerna.