Lär dig att felsöka uppdateringar i appen i Dreamweaver. Ta bort inställningar i Dreamweaver och starta om appen.

Problem

Det går inte att installera eller avinstallera (återställa) uppdateringar i appen.

Lösning

Ta bort inställningsmappen för Dreamweaver och starta om Dreamweaver. Detaljerade anvisningar finns i den här artikeln.

Om du fortfarande inte har lyckats lösa problemet rapporterar du det till Adobe med hjälp av alternativet Hjälp > Rapportera fel/Föreslå funktion. Se till att bifoga loggfilerna tillsammans med din rapport. Loggfilerna finns på följande platser:

• Windows: C:\Users\<användarnamn>\AppData\Roaming\Adobe\Dreamweaver CC 2015\sv_SE\Configuration\Updates\Log
  • Mac OS: ~/Library/Application Support/Adobe/Dreamweaver CC 2015/sv_SE/Configuration/Updates/Log