Problem

När du startar Elements Organizer på Windows OS visas följande felmeddelande:

Det gick inte att initiera DirectX

Lösning

Följ stegen nedan för att lösa problemet:

  1. Tryck på Windows-tangenten och skriv Windows-funktioner.

  2. Klicka på Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner.

  3. I dialogrutan Windows-funktioner expanderar du alternativet Äldre komponenter och väljer DirectPlay.

    Kontrollera DirectPlay
  4. Starta Elements Organizer.

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy