Hämta installationsprogram för Adobe Photoshop Elements 2021 och 2020.

Läs igenom innan du hämtar den

Adobe Photoshop Elements 2021

Windows MacOS

Hämta 64-bitars (3,9 GB)

Språk: tjeckiska, nederländska, engelska, franska, tyska, italienska, japanska, polska, spanska och svenska

Hämta (3,8 GB)

Språk: engelska, franska, tyska och japanska

Obs!

Gör något av följande om du står inför problem under hämtningen:

• Försök använda en annan webbläsare för att hämta installationsfilen.
  • Högerklicka på hämtningsknappen och öppna länken i en ny flik för att hämta installationsfilen.

Adobe Photoshop Elements 2020

Windows MacOS

Hämta 64-bitars (3,4 GB)

Språk: tjeckiska, nederländska, engelska, franska, tyska, italienska, japanska, polska, ryska, spanska och svenska

Hämta (3,1 GB)

Språk: engelska, franska, tyska och japanska

Obs!

Gör något av följande om du står inför problem under hämtningen:

• Försök använda en annan webbläsare för att hämta installationsfilen.
  • Högerklicka på hämtningsknappen och öppna länken i en ny flik för att hämta installationsfilen.

Kan du inte hitta din version?

Installera Adobe Photoshop Elements

När du har hämtat installationsprogrammet kan du följa proceduren i Installera Photoshop Elements för att installera programmet.