Hämta Adobe Photoshop Elements | 2024, 2023

Hämta installationsprogram för Adobe Photoshop Elements 2024 och 2023.

Läs igenom innan du hämtar

Obs!
  • Elements 2024 stöder bara macOS 12 och 13 (13.4).
  • Serienummer är versionsspecifika och fungerar bara för motsvarande versioner.

Adobe Photoshop Elements 2024

För Windows

MacOS

Språk: engelska, franska, italienska, japanska, nederländska, polska, spanska, svenska, tjeckiska och tyska

Obs!

Förbli ansluten till internet tills Photoshop Elements är helt installerat på datorn.

Obs!

Gör något av följande om du står inför problem under hämtningen:

• Försök använda en annan webbläsare för att hämta installationsfilen.
  • Högerklicka på hämtningsknappen och öppna länken i en ny flik för att hämta installationsfilen.

Adobe Photoshop Elements 2023

För Windows

MacOS

Hämta 64-bitars

Språk: tjeckiska, nederländska, engelska, franska, tyska, italienska, japanska, polska, spanska och svenska

Hämta

Språk: engelska, franska, tyska och japanska

Obs!

Förbli ansluten till internet tills Photoshop Elements är helt installerat på datorn.

Obs!

Gör något av följande om du står inför problem under hämtningen:

• Försök använda en annan webbläsare för att hämta installationsfilen.
  • Högerklicka på hämtningsknappen och öppna länken i en ny flik för att hämta installationsfilen.

Kan du inte hitta din version?

Installera Adobe Photoshop Elements

När du har hämtat installationsprogrammet kan du följa proceduren i Installera Photoshop Elements för att installera programmet.

Liknande innehåll

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?