Fel: Inläsningen av biblioteket misslyckades när du startade Elements Organizer

När du startar Elements Organizer, kommer du att få felmeddelandet läsa in bibliotek med fel: 1114: DLL kunde inte initieras.

Problemet inträffar när prestandainställningen för Photoshop Elements eller Premiere Elements i grafikkortprogrammet är inställt på att optimera grafisk prestanda.

Lösning

För att lösa detta problem, ställ in prestandainställningen för Photoshop Elements och Premiere Elements i ditt grafikkortprogram, till hög prestanda. Om du till exempel har AMD grafikkort starta sedan AMD catalyst Ctrl Center, lägga till Photoshop Elements och Premiere Elements i listan över program- och ange egenskaper för hög prestanda.