Systemkrav | Mars 2018- och oktober 2017-utgåvorna av InCopy CC (13.x)

Windows

• Intel® 4 Pentium®- eller AMD Athlon®-64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10*
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetuppkoppling krävs för registrering och aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

*Stöds inte på Windows 10 version 1507.

macOS

• Flerkärnig Intel-processor
  • macOS version 10.13 (High Sierra), macOS version 10.12 (Sierra) eller Mac OS X version 10.11 (El Capitan)
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort (stöd för Retina-skärm)
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetuppkoppling och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.†

† Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive tjänsten Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare som är äldre än 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Systemkrav för InCopy CC (2017)

Windows

• Intel® 4 Pentium®- eller AMD Athlon®-64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetuppkoppling krävs för registrering och aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

macOS

• Flerkärnig Intel-processor
  • macOS 10.10, 10.11 eller 10.12
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort (stöd för Retina-skärm)
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetuppkoppling och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

*Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive tjänsten Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare som är äldre än 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Systemkrav för InCopy CC (2015)

Windows

• Intel® 4 Pentium®- eller AMD Athlon®-64-processor
  • Microsoft Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetuppkoppling krävs för registrering och aktivering av programvaran, validering av medlemskap och tillgång till onlinetjänster.*

Mac OS

• Flerkärnig Intel-processor
  • Mac OS X 10.9, 10.10 eller 10.11
  • 2 GB RAM (4 GB rekommenderas)
  • 2 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
  • 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 280 × 800 rekommenderas) med 32-bitars grafikkort (stöd för Retina-skärm)
  • Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer
  • Internetuppkoppling och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.*

*Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive tjänsten Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare som är äldre än 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.