Din dator måste uppfylla de grundläggande tekniska specifikationer som anges nedan för att du ska kunna köra och använda InCopy CC.

Gäller för:

Utgåvan för oktober 2018 (14.0)

Systemkrav för tidigare versioner:

Den senaste versionen av Creative Cloud-programmen stöder inte vissa äldre versioner av Windows och Mac. Lär dig mer.

Lägsta systemkraven för InCopy CC

Windows

Lägsta kraven
Processor Intel® 4 Pentium®- eller AMD Athlon®-64-processor
Operativsystem Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 eller Windows 10*
RAM 4 GB RAM (16 GB rekommenderas)
Hårddiskutrymme 3 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen), SSD rekommenderas
Bildskärmsupplösning 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 920 × 1 080 rekommenderas)
Grafikkort 32-bitars grafikkort
Internet Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster†
Övrigt Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer

*Stöds inte på Windows 10-versionerna 1507, 1511 och 1607.

macOS

Lägsta kraven
Processor Flerkärnig Intel-processor
Operativsystem macOS version 10.13 (High Sierra) eller macOS version 10.12 (Sierra)
RAM 4 GB RAM (16 GB rekommenderas)
Hårddiskutrymme 3 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)
Bildskärmsupplösning 1 024 × 768 i skärmupplösning (1 920 x 1080 rekommenderas), stöd för Retina-skärmar
Grafikkort 32-bitars grafikkort
Internet Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster†
Övrigt Adobe® Flash® Player 10 krävs för att exportera SWF-filer

† Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive tjänsten Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare som är äldre än 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.