Din dator måste uppfylla de grundläggande tekniska specifikationer som anges nedan för att du ska kunna köra och använda InCopy.

Gäller för:

November 2019-utgåvan (15.0)

Systemkrav för tidigare versioner:

Lägsta systemkraven för InCopy

Windows

Lägsta kraven
Processor Intel® 4 Pentium®- eller AMD Athlon®-64-processor
Operativsystem Microsoft Windows 7 (64-bitars) med Service Pack 1 eller Windows 10* (64-bitars)
RAM

4 GB RAM (16 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme 3,6 GB ledigt utrymme på hårddisken, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen), SSD rekommenderas
Bildskärmsupplösning

1 024 × 768 i skärmupplösning (1 920 X 1080 rekommenderas), stöd för HiDPI-skärmar

Obs! Om du vill använda den nya toucharbetsytan i InDesign Touch måste du ha en touchaktiverad surfplatta/bildskärm med Windows 10 eller senare (t.ex. Microsoft Surface Pro 3) med en skärmupplösning på 2 160 × 1 440 eller mer

Grafikkort 32-bitars grafikkort
Internet

Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster†

*Stöds inte på Windows 10-versionerna 1507, 1511, 1703 och 1709.

macOS

Lägsta kraven

Processor

Flerkärnig Intel-processor

Operativsystem

macOS version 10.15 (Catalina), macOS version 10.14 (Mojave) eller macOS version 10.13 (High Sierra)

RAM

4 GB RAM (16 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

3,5 GB ledigt hårddiskutrymme, ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet på skiftkänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)

Bildskärmsupplösning

1 024 × 768 i skärmupplösning (1 920 × 1080 rekommenderas), stöd för Retina-skärmar

Grafikkort

32-bitars grafikkort

Grafikprocessor För att använda funktionerna för GPU-prestanda bör din Mac ha minst 1 024 MB VRAM (2 GB rekommenderas) och datorn måste ha stöd för OpenGL version 4.0 eller senare.
  • Datorer som stöds
        iMac 4K
        iMac 5K
        MacBook Pro Retina
        Mac Pro ansluten till en HiDPI-skärm
        Mac mini ansluten till en HiDPI-skärm
  • Om du vill kontrollera VRAM-värdet väljer du Mac Om den här datorn (Grafikinformation)
  • I Apples supportdokument kan du se om din dator har stöd för den OpenGL-version som krävs (4.0 eller senare).
Internet

Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster†

† Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive tjänsten Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare som är äldre än 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.