Systemkrav för InCopy

Din dator måste uppfylla de grundläggande tekniska specifikationer som anges nedan för att du ska kunna köra och använda InCopy.

Gäller för:

InCopy 2022 version 17.0 och senare.

Systemkrav för tidigare versioner:

Windows

Processor

Flerkärnig Intel-processor (med 64-bitarsstöd) eller AMD Athlon® 64-processor

Operativsystem

Windows 10 (64-bitars)

Stöds i Windows 10-versionerna 1809, 1909, 2004, 20H2, 21H1.

RAM

Minst 4 GB RAM (16 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

• 3,6 GB ledigt hårddiskutrymme för installation
  • Ytterligare ledigt utrymme på hårddisken krävs under installationen (det går inte att installera programmet på flyttbara flashminnen)
  • SSD rekommenderas

Bildskärmsupplösning

1 024 × 768 i skärmupplösning (1 920 × 1 080 rekommenderas), stöd för HiDPI-skärmar.

Grafikkort som stöds

Grafikkort – 32-bitars grafikkort.

Internet

Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster.†

macOS

Processor

Flerkärnig Intel-processor eller Apple silicon/M1

Operativsystem

macOS version 11 (Big Sur) och macOS version 10.15 (Catalina).

RAM

Minst 4 GB RAM (16 GB rekommenderas)

Hårddiskutrymme

• 4,5 GB ledigt hårddiskutrymme för installation
  • Ytterligare ledigt utrymme krävs under installationen (det går inte att installera programmet i skiftlägeskänsliga filsystem eller på flyttbara flashminnen)

Bildskärmsupplösning

1 024 × 768 i skärmupplösning (1 920 × 1080 rekommenderas), stöd för Retina-skärmar

Grafikkort som stöds

Grafikkort – 32-bitars grafikkort

Internet

Internetanslutning och registrering krävs för aktivering av programvaran, validering av prenumerationer och tillgång till onlinetjänster†

† Produkten kan integreras med eller ge åtkomst till vissa onlinetjänster från Adobe eller tredje part. Adobes onlinetjänster, inklusive tjänsten Adobe Creative Cloud, är endast tillgängliga för användare som är äldre än 13 år och kräver godkännande av separata villkor och Adobes onlinesekretesspolicy. Programmen och onlinetjänsterna finns inte i alla länder eller på alla språk och du kan behöva registrera dig för att få åtkomst till dem. Tjänsterna kan upphöra eller ändras utan förvarning. Extra avgifter eller abonnemangsavgifter kan tillkomma.

Språkversioner som är tillgängliga för InCopy

Danska

Tyska

Engelska

Spanska

Franska

Franska*

Hebreiska*

Ungerska

Italienska

Nederländska

Norska

Polska

Portugisiska (Brasilien)

Finska

Svenska

Turkiska

Ukrainska

Tjeckiska

Ryska

عربي**

Japanska

简体中文

繁體中文

Koreanska

** Arabiska och hebreiska stöds i mellanösternversionerna med funktioner för skrift från höger till vänster; arabiska/hebreiska funktioner och engelskt gränssnitt; även i nordafrikansk-fransk version (français*) med funktioner för skrift från höger till vänster, arabiska/hebreiska funktioner samt franskt gränssnitt.