Adobe Camera Raws funktioner är bredare än i Camera Raw Filter. Eftersom Camera Raw Filter påverkar ett enskilt lager inkluderar det inte verktyg eller funktioner som kan ändra dokumentets egenskaper. Dessa funktioner inkluderar att ta bort alternativ för arbetsflöde och Beskärningsverktyget. Dessutom går det inte att ändra Camera Raws inställningar, skapa ögonblicksbilder eller spara som andra format.

Verktyg som inte finns i Camera Raw Filter:

Dialogrutan Adobe Camera Raw

Dialogrutan Adobe Camera Raw: Markerade alternativ är inte tillgängliga i Camera Raw Filter

Dialogrutan Camera Raw Filter

Dialogrutan Camera Raw Filter