Fråga

När du försöker installera en uppdatering till Adobe Photoshop CS6 inträffar något av följande fel:

• Uppdateringsfel
  • U44M1P7
  • U44M2P7
  • U44M1P6
  • U44M1|210

Lösning

Många uppdateringsfel orsakas av att filer som Photoshop kräver saknas eller har ändrats, vanligtvis raderade av en diskrensning (till exempel CleanMyMac eller MacKeeper). Kontrollera att du har den senaste versionen av rensningsverktygen eller avbryt användningen.

Förklaring av felkoder:

U = Uppdateraren
44 = Fel vid installation av uppdatering
M1 = Automatiskt
M2 = Fristående läge
P = Patcher
6 = Klar med fel*
7 = Installationen misslyckades*

Problem:

• Installationen misslyckades. Felkod: U44M1P7
  • Installationen misslyckades. Felkod: U44M2P7
  • Installationen misslyckades. Felkod: U44M1P6

Lösning: Kör installationsprogrammet

• Installera om Photoshop CS6 för att reparera/ersätta den saknade/ändrade filen. Välj Hjälp > Uppdateringar för att köra uppdateringsprogrammet igen.

Problem: Adobe-uppdateringen 13.0.1.2 – fel med kod U44M1I210.
Lösning:
Starta om systemet. Hämta och installera sedan uppdateringarna manuellt. Se Felkod U44M1I210 vid installation av uppdateringar för mer information.

Ytterligare information

För ytterligare felsökningssteg om felkoderna 6 och 7, se: Felen "Avslutningskod: 6", "Avslutningskod: 7" | CS5, CS5.5