När du arbetar med textlager i Adobe Photoshop CS6, ersätts texten med text från ett annat lager eller ändras slumpässigt. Eller texten blir skadad.

Lösning

Utför följande åtgärder i rätt ordning.

Viktigt; läs noggrant:

• Det här problemet kan påverka filer skapade eller ändrade med Photoshop CS6 offentligt beta eller Photoshop 13.0 (den ursprungliga versionen av Photoshop CS6).
  • Om en fil uppvisar problemet ska du skapa det på nytt från noll och börja med ett nytt dokument.
  • Kopiera och klistra in rasterlagerinnehåll från den berörda filen till det nya dokumentet.
  • Återanvänd inte (kopiera/klistra in eller dra) något text- eller vektorformlager från den berörda filen till det nya dokumentet. Skapa alla text- och vektorformlager från noll.
  1. Uppdatering för Adobe Photoshop 13.0.1.

I Photoshop, välj Hjälp > Uppdateringar eller ladda ned uppdateraren manuellt från följande platser:

2. Innan du öppnar Photoshop 13.0.1 ska du återställa Photoshops inställningar. Se denna TechNote för instruktioner.

3. Ta bort Photoshops cacheminne för teckensnitt.

Mac OS: Avsluta Photoshop och radera mappen /Users/[användarnamn]/Library/Caches/Adobe/TypeSupport/CS6.

Obs: Om du använder Mac OS 10.7 eller senare, se denna TechNote för att öppna mappen Users/[användarnamn]/Library.

Windows XP: Avsluta Photoshop och radera mappen \Documents and Settings\Local Settings\Application Data\Adobe\TypeSupport\CS6\.

Windows 7: Avsluta Photoshop och radera mappen \Users\AppData\Local\Adobe\TypeSupport\CS6\.

4. Om du använder ett plugin-program från Extensis ska du ta bort det eller se till att det är den senaste versionen. Kontakta Extensis för mer information.