Problem med Adobe Premiere Elements vid start

Problem

Adobe Premiere Elements fastnar vid laddning av PlayerMediaCore.prm under starten.

Lösning

1. Navigera till
    C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Adobe\Premiere Elements
    eller tryck på Windows+R.

Dialogrutan Kör visas.

2. Skriv %appdata% i dialogrutan Kör och tryck på OK.

Mappen Roaming öppnas.

3. Navigera till följande plats:

Adobe\Premiere Elements

4. Open filen Debug Database.txt .

5. Leta efter följande flaggpost:

DS.ForceCPUOnly false false

6. Ändra flaggposten till true som visas nedan:

DS.ForceCPUOnly true false

7. Spara ändringarna genom att välja Fil > Spara i Anteckningsblock.

Obs!

Om Adobe Premiere Elements inte startades korrekt tidigare och det här är en förstagångsinstallation kan det hända att du inte hittar den flaggpost som nämns i steg 5. I så fall ersätt koden du har på filen Debug Database.txt genom att kopiera och klistra in koden från filen Debug Database.txt . Fortsätt sedan från steg 5.