Du måste prenumerera på tjänsten Adobe PDFPack för att skapa eller exportera PDF-filer från Acrobat Reader.

Adobe PDF Pack är ett paket med Adobe Document Cloud-tjänster. Med det här paketet kan du enkelt skapa, kombinera, signera och skicka PDF-filer. Du kan också konvertera PDF-filer till redigerbara Word- eller Excel-filer.

Convert Word to PDF online

Konvertera Word/PPT/JPG till PDF online.

Prova nu utan kostnad

Du kan inte redigera PDF-filer med Adobe PDF Pack. Du behöver Acrobat för att redigera PDF-filer. Se Acrobats produktsida.

Du kan prenumerera på Adobe PDF Pack via Adobe Store.

Gör något av följande om du vill hantera ditt konto:

1. Klicka på Logga in i det övre högra hörnet av Reader DC-fönstret.
  2. Ange ditt Adobe ID och lösenord i dialogrutan och klicka sedan på Logga in.
  3. När du har loggat in visas ditt namn i det övre högra hörnet. Klicka på namnet och välj sedan Mitt konto.
  4. Sidan Mitt konto öppnas i ett nytt webbläsarfönster. Du kan bli ombedd att logga in igen. Logga i så fall in igen med ditt Adobe ID och lösenord. Kontosidan visas. Du kan se din produkt och dina prenumerationer under Planer och produkter på sidan.

Obs! Du kan också logga in på Adobe Document Cloud med ditt Adobe ID och lösenord. Klicka på Konto > Min information i det övre högra hörnet av programfönstret för Adobe PDF Pack.

Filtyper som du kan konvertera till PDF

Konvertera någon av följande filtyper till PDF:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Text (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Bild (bitmapp, JPEG, GIF, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- och StarOffice-presentationer, kalkylblad, grafik och dokumentfiler (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD, STW).

Obs!

Du kan inte kombinera PDF-filer som är säkra, lösenordsskyddade, 3D-filer eller som ingår i en PDF-Portfolio.

Steg för att skapa en PDF-fil från Acrobat Reader

1. Klicka på Logga in i det övre högra hörnet av Reader DC-fönstret. (Om du redan är inloggad fortsätter du till steg 3.)

2. I dialogrutan Loggainloggar du in med ditt Adobe ID och lösenord.

3. Klicka på Skapa PDF i den högra rutan eller gå till Verktyg > Skapa PDF.

Skapa PDF från den högra rutan
    Skapa PDF från den högra rutan

Skapa PDF från verktyg
    Skapa PDF från verktyg

4. Klicka på Välj filer som ska konverteras till PDF för att bläddra och välja en annan fil.

5. Klicka på Konvertera eller klicka på Konvertera till PDF.

Filen konverteras till PDF och lagras på ditt Adobe PDF Pack-konto. Klicka på Öppna för att visa filen eller klicka på Visa konverterade filer för att visa listan över nyligen konverterade filer.

Mer information om vad du kan göra med Adobe PDF Pack finns i Så här använder du Adobe PDFPack.