Du måste ha en betald prenumeration på Adobe PDF Pack-tjänsten för att kunna skapa eller exportera PDF-filer från Acrobat Reader.

Adobe PDF Pack är ett paket med Adobe Document Cloud-tjänster. Med det kan du enkelt skapa, kombinera, signera och skicka PDF-filer. Du kan även konvertera PDF-filer till redigerbara Word- eller Excel-filer.

Du kan inte redigera PDF-filer med Adobe PDF Pack. Du behöver Acrobat att redigera PDF-filer. Se Acrobats produktsida.

Hur köper jag Adobe PDF Pack?

Du kan prenumerera på Adobe PDF Pack via Adobe Store.

Hur gör jag för att hantera Adobe PDF Pack-kontot och prenumerationen?

Gör något av följande när du vill hantera ditt konto:

1. Klicka på Logga in överst till höger i Reader DC-fönstret.
  2. Ange ditt Adobe ID och lösenord i dialogrutan och klicka därefter på Logga in.
  3. När du har loggat in visas ditt namn i det övre högra hörnet. Klicka på namnet och välj sedan Mitt konto.
  4. Sidan Mitt konto öppnas i ett nytt fönster i webbläsaren. Du kan tillfrågas om att logga in igen. Logga då in på nytt med ditt Adobe ID och lösenord. Kontosidan öppnas. Du ser dina produkter och prenumerationer i avsnittet Planer och produkter på sidan.

Obs: Alternativt kan du även logga in på Adobe Document Cloud med ditt Adobe ID och lösenord. Klicka på Konto > Min information uppe till höger i Adobe PDF Pack-fönstret.

Filtyper som kan konverteras till PDF

Du kan konvertera följande filtyper till PDF:

• Microsoft Word (DOC, DOCX)
  • Microsoft PowerPoint (PPT, PPTX)
  • Microsoft Excel (XLS, XLSX)
  • Microsoft Publisher (PUB)
  • Text (TXT)
  • Adobe PostScript® (PS)
  • Adobe InDesign (INDD)
  • Adobe Fill & Sign (FORM)
  • Bilder (bitmap, JPEG, GIF, TIFF, PNG)
  • OpenOffice- och StarOffice-presentationer, kalkylblad, grafik och dokumentfiler (ODT, ODP, ODS, ODG, ODF, SXW, SXI, SXC, SXD, STW).

Obs!

Du kan inte kombinera PDF-filer som skyddas, har lösenordsskydd, är i 3D eller ingår i en PDF-portfölj.

Så här skapar du en PDF-fil från Acrobat Reader

1. Klicka på Logga in överst till höger i Reader DC-fönstret. (Hoppa till steg 3 om du redan har loggat in.)

2. Logga in med ditt Adobe ID och -lösenord i inloggningsrutan.

3. Klicka i den högra rutan på Skapa PDF eller gå till Verktyg > Skapa PDF.

Skapa PDF i den högra rutan
    Skapa PDF i den högra rutan

Skapa PDF från Verktyg
    Skapa PDF från Verktyg

4. Klicka på Välj fil som ska konverteras till PDF om du vill bläddra och välja en annan fil.

5. Klicka på Konvertera eller på Konvertera till PDF.

Filen konverteras till PDF-format och lagras i ditt Adobe PDF Pack-konto. Klicka på Öppna för att visa filen eller på Visa konverterade filer för att se listan med nyligen konverterade filer.

Om du vill veta mer om vad du kan göra med Adobe PDF Pack ska du läsa Använda Adobe PDF Pack.