Introduktion

Med Adobe Export PDF kan du återanvända värdefullt innehåll som lagras i PDF-filer. Istället för att skriva in informationen igen kan du använda Adobe Export PDF för att konvertera PDF-filer till redigerbara Word-, Excel- eller RTF-dokument (rich text format).

Exportera PDF

Obs!

Se till att du har en betald prenumeration på Adobe Export PDF-tjänsten för att konvertera PDF-filer till Microsoft Word-, Excel- eller RTF-dokument.

1. Klicka på Logga in överst till höger i Reader DC-fönstret.

2. Logga in med ditt Adobe ID och -lösenord i dialogrutan Logga in.

3. Klicka på Exportera PDF i den högra rutan.

Klicka på Exportera PDF
    Exportera PDF till Word-, Excel- eller RTF-format
  4. Som standard väljs den fil som är öppen för konvertering. Klicka på Välj PDF-fil om du vill bläddra och välja en annan fil.

5. I listan Konvertera till ska du välja önskat format.

Obs!

Om du exporterar ett skannat dokument eller en skannad bild kontrollerar du att Dokumentspråk är korrekt inställt enligt det språk som används i dokumentet. Om du behöver ändra språket klickar du på Ändra och väljer korrekt språk i listan.

6. Klicka på Konvertera.

Filen exporteras till det valda filformatet och sparas på ditt Acrobat.com-konto.

7. Klicka på Spara som om du vill spara det konverterade dokumentet på ditt lokala system.

Klicka på Spara som
    Spara det konverterade dokumentet på ditt lokala system