Varför uppgradera till Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC är kraftfullare än andra PDF-program och dessutom gratis. Det har en tillförlitlig standard för att visa, skriva ut och för att göra anteckningar i PDF-filer. Det är nu anslutet till Adobe Document Cloud, så det är nu enklare än någonsin att arbeta med PDF-filer på datorer och mobila enheter.

Det är kostnadsfritt att uppgradera till Acrobat Reader DC. Se Nyheter i Acrobat Reader DC.

Hur väljer jag bort att uppgradera till Acrobat Reader DC?

När du får en uppmaning om att uppgradera från Adobe Reader X eller XI till Reader DC, följer du anvisningarna för hur du uppgraderar till Reader DC eller hur du gör för att avstå uppgraderingen.

1. När du öppnar ett dokument i Adobe Reader XI, får du en uppmaning i appen under verktygsfältet. Se bilden nedan. Välj Avstå i uppgraderingslistrutan.

Meddelande i appen om att uppgradera eller avstå

Om du ser följande popup-meddelande för uppgradering av Reader XI till Reader DC, klickar du i popup-meddelandet.

Meddelande om uppgradering i Reader till Reader DC
  2. Dialogrutan Adobe Reader Updater öppnas.

Välj ett av alternativen i listrutan.

• Uppgradera: Uppgradera Reader till den senaste Reader DC.
    • Påminn mig senare: Meddelandet visas igen efter sju dagar.
    • Avstå: Uppgradera inte och sluta visa meddelandet om uppgradering till Reader DC.
  3. Klicka på OK.

1. Du ser ett av följande popup-meddelanden för uppgradering av Reader X till Reader DC.

2. Klicka i popup-meddelandet. Dialogrutan Adobe Reader Updater öppnas.

Välj ett av alternativen i listrutan.

• Uppgradera: Uppgradera Reader till den senaste Reader DC.
    • Påminn mig senare: Meddelandet visas igen efter sju dagar.
    • Avstå: Uppgradera inte och sluta visa meddelandet om uppgradering till Reader DC.
  3. Klicka på OK.