Varför uppgradera till Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC är kraftfullare än andra PDF-program och dessutom gratis. Det har en tillförlitlig standard för att visa, skriva ut och för att göra anteckningar i PDF-filer. Det är nu anslutet till Adobe Document Cloud, så det är nu enklare än någonsin att arbeta med PDF-filer på datorer och mobila enheter.

Det är kostnadsfritt att uppgradera till Acrobat Reader DC. Se Nyheter i Acrobat Reader DC.

Hur väljer jag bort att uppgradera till Acrobat Reader DC?

När du får en uppmaning om att uppgradera från Adobe Reader X eller XI till Reader DC, följer du anvisningarna för hur du uppgraderar till Reader DC eller hur du gör för att avstå uppgraderingen.

Steg för att välja bort uppgradering för Reader XI

1. När du öppnar ett dokument i Adobe Reader XI, får du en uppmaning i appen under verktygsfältet. Se bilden nedan. Välj Avstå i uppgraderingslistrutan.

Meddelande i appen om att uppgradera eller avstå

Om du ser följande popup-meddelande för uppgradering av Reader XI till Reader DC, klickar du i popup-meddelandet.

Meddelande om uppgradering i Reader till Reader DC
  2. Dialogrutan Adobe Reader Updater öppnas.

Välj ett av alternativen i listrutan.

• Uppgradera: Uppgradera Reader till den senaste Reader DC.
    • Påminn mig senare: Meddelandet visas igen efter sju dagar.
    • Avstå: Uppgradera inte och sluta visa meddelandet om uppgradering till Reader DC.
  3. Klicka på OK.

Steg för att välja bort uppgradering för Reader X

1. Du ser ett av följande popup-meddelanden för uppgradering av Reader X till Reader DC.

2. Klicka i popup-meddelandet. Dialogrutan Adobe Reader Updater öppnas.

Välj ett av alternativen i listrutan.

• Uppgradera: Uppgradera Reader till den senaste Reader DC.
    • Påminn mig senare: Meddelandet visas igen efter sju dagar.
    • Avstå: Uppgradera inte och sluta visa meddelandet om uppgradering till Reader DC.
  3. Klicka på OK.