Nyheter i Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC är den kostnadsfria, betrodda standarden för att visa, skriva ut, signera och kommentera PDF-filer. Det är det enda PDF-visningsprogrammet som kan öppna och interagera med alla typer av PDF-innehåll, inklusive formulär och multimedia.

Ladda ned den helt nya Adobe Reader

Förbättrade funktioner för säkerhet och felkorrigering
Få regelbundna uppdateringar av funktionerna för felkorrigering och säkerhet för att skydda systemet mot skadliga attacker via PDF-filer. Läs mer >

Det nya gränssnittet med flerfliksvisning
Med snabbare och intuitivt gränssnitt med flerfliksvisning kan du arbeta enkelt och effektivt med dina dokument. Läs mer >

Fyll i och signera
Fyll i, signera och skicka alla typer av formulär elektroniskt från vilken enhet som helst.
Läs mer >

Verktygscentra
Gör mer med PDF-filer - exportera PDF-filer till MS Office-format, redigera PDF-filer och mycket annat.
Läs mer >

Anslutning till onlinelagring
Få åtkomst till dina Dropbox-, OneDrive-, Box- och SharePoint-filer direkt från Reader. Läs mer >

Mobilappen Acrobat Reader
Arbeta med PDF-filer var du än är med den nya kostnadsfria mobilappen Acrobat Reader för Android eller iOSLäs mer >