acrobat_reader_app

Adobe Acrobat Reader DC är den kostnadsfria, betrodda standarden för att visa, skriva ut, signera och kommentera PDF-filer. Det är det enda PDF-visningsprogrammet som kan öppna och interagera med alla typer av PDF-innehåll, inklusive formulär och multimedia.

Ladda ned den helt nya Adobe Reader

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Förbättrade funktioner för säkerhet och felkorrigering
Få regelbundna uppdateringar av funktionerna för felkorrigering och säkerhet för att skydda systemet mot skadliga attacker via PDF-filer. Läs mer >

A12_AllUIMultiTabs_83

Det nya gränssnittet med flerfliksvisning
Med snabbare och intuitivt gränssnitt med flerfliksvisning kan du arbeta enkelt och effektivt med dina dokument. Läs mer >

A12_FillSign_83

Fyll i och signera
Fyll i, signera och skicka alla typer av formulär elektroniskt från vilken enhet som helst.
Läs mer >

A12_ToolCenter_83

Verktygscentra
Gör mer med PDF-filer - exportera PDF-filer till MS Office-format, redigera PDF-filer och mycket annat.
Läs mer >

A12_3rdPartyConnectors_83

Anslutning till onlinelagring
Få åtkomst till dina Dropbox-, OneDrive-, Box- och SharePoint-filer direkt från Reader. Läs mer >

Mobile_app

Mobilappen Acrobat Reader
Arbeta med PDF-filer var du än är med den nya kostnadsfria mobilappen Acrobat Reader för Android eller iOSLäs mer >