icon-adobe-reader-114x110

Adobe Acrobat Reader DC är programmet som är den kostnadsfria och betrodda standarden för att visa, skriva ut, signera och kommentera PDF-filer. Det är den enda PDF-läsaren som kan öppna och hantera alla typer av PDF-innehåll, inklusive formulär och multimedia.

Hämta nya Adobe Reader

A12_EnhancedSecurityBugFixes_83

Förbättrade säkerhetsfunktioner och felkorrigeringar

Få regelbundna felkorrigeringar och säkerhetsuppdateringar som skyddar ditt system mot skadliga attacker via PDF-filer. Läs mer >

A12_AllUIMultiTabs_83

Helt nytt gränssnitt för visning av flera flikar

Ett snabbare och mer intuitivt gränssnitt med flera flikar hjälper dig att arbeta snabbt och effektivt med dokument. Läs mer >

A12_FillSign_83

Fyll i och signera

Fyll i, signera och skicka snabbt formulär elektroniskt från vilken enhet som helst. Läs mer >

A12_ToolCenter_83

Verktygscenter

Gör mer med PDF-filer – exportera PDF-filer till MS Office-format, redigera PDF-filer och mycket annat. Läs mer >

A12_3rdPartyConnectors_83

Anslutningar för onlinelagring

Få tillgång till Dropbox-, OneDrive-, Box- och SharePoint-filer direkt i Reader. Läs mer >

Mobile_app

Acrobat Reader DC-mobilapp

Arbeta med PDF-filer var som helst med den nya kostnadsfria mobilappen Acrobat Reader DC för Android eller iOSLäs mer >